USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцькому ЦНАПі просять розширення штату

18 Лютого 2015 10:33
Оскільки кількість послуг, які надають у «Центрі надання адміністративних послуг» збільшується, його керівництво піднімає питання про збільшення кількості працівників.

Про це стало відомо підчас засідання виконкому Луцької міськради 18 лютого.

Як зауважила директор департаменту Лариса Карп’як, останнім часом додалося чимало послуг, водночас штат департаменту лишається незмінним. З її слів, 35 відвідувачів на день на одного адміністратора - завелике навантаження, тож, щоб втримати позитивний імідж департаменту, потрібно розширити штат.

До прикладу, видача закордонних паспортів з 1 січня також лягає на адміністраторів ЦНАПу.

ЧИТАТИ ЩЕ: БІОМЕТРИЧНИЙ АЖІОТАЖ: ЯК У ЛУЦЬКУ ОТРИМУЮТЬ ПАСПОРТ З ЧІПОМ

З питанням про збільшення штату директор департаменту звернулася до міського голови.

Своєю чергою, Микола Романюк пообіцяв розглянути питання про збільшення кількості працівників ЦНАПу за рахунок зменшення штатів інших департаментів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
123 Показати IP 18 Лютого 2015 10:36
да там половину штату треба розгінати а не збільшити. Подав документи для оформлення договору суперфіції то потім ще місяць їздив по Луцьку шукав де вони діли ті документи ото рабоцяги
Дмитро Показати IP 18 Лютого 2015 11:08
про яке ви розширення говорите був я там сидять такі мадами з таким відношенням що я якесь бидло до них принцес прийшов
банду геть Показати IP 18 Лютого 2015 11:24
той ЦАП взагалі так потрібний ,як зайцю світлофор!Гнати усіх тих дармоїдів в шию,а не штат паразитів плодити! Всі вони в ЦАПі дублюють роботу,яку по факту має виконувати міськрада з її відповідними багаточисленними управліннями,департаментами,відділамм,підвідділами і т.п.
Ваня Показати IP 18 Лютого 2015 12:15
Хвали мене моя губонька. Як хвалять самі себе. Хто вас хвалить дармоїди і дійсно комент вище.Ви дивитися на нас, як на якусь непотріб, слова доброго сказати не хочете. Не збільшувати, а гнати вас там усіх,а наюрати людей,які мають душу добру і серце. Абсурд, сміх та й годі
ха до Ваня Показати IP 18 Лютого 2015 14:23
коментар було видалено
ok Показати IP 18 Лютого 2015 16:00
Погоджуюсь з усіма попередніми коментарями. І взагалі - у приймальні Фонду Ігоря Палиці приймають ще більшу кількість людей у день без проблем і не жаліються.
Відвідувач ЦНАПу до ok Показати IP 18 Лютого 2015 17:04
А Ви працюєте в приймальні Фонду Ігоря Палиці чи часто там буваєте?
Глас Показати IP 18 Лютого 2015 18:06
ЦНАП-то як офіціант в кабаку :сам нічого не робить,бо не вміє,а тільки стоїть над душею.Може в суп плюнути і Романюку когось закласти.Скарг нема їх-заслуга,скарги є-Кубіцький винний.Замість того ,щоби комплектувати професійними кадрами міську раду-вони ліжка совають...
Отак... Показати IP 18 Лютого 2015 19:52
Був, бачив - приміщення суперове:1й поверх - чемно, оперативно, тільки відвідувачів забагато; 2й поверх (кімната 14) приєднуюся до думки Дмитра; 3й поверх - так як каже Ваня...; вище не був....Час покаже....
my_gift Показати IP 18 Лютого 2015 21:54
О! Нові робочі місця :-)))))))))) Цікаво лише, чи будуть вакансії в центрі зайнятості...
Анжела Показати IP 19 Лютого 2015 09:30
Гарний, сучасний Цетр. Відповідає всім сучасним вимогам. Аналогічні центри є і за кордоном і в м. Києві. Працівники виважені, кваліфікрвані фахівці, культурно обслуговують громадян, які не завжди культурно себе поводять. Але чомусь складається таке враження, що скільки нашій громаді не зробити доброго всі усім не задоволені.. А ЩО ВИ, ШАНОВНІ ДОПИСУВАЧІ, кожен конкретно зробили не для себе, а для міста.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus