USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькому зоопарку поселили хижака, який приходив туди на полювання

25 Січня 2016 08:52
Віднедавна у Луцькому зоопарку з’явився новий житель - норка. До цього вона приходила полювати на мешканців звіринця.

Про це повідомляє «Вісник+К».

Зі слів директора КП «Луцький зоопарк» Людмили Денисенко, норку на території кінноспортивної школи сторожі цього об’єкта вперше помітили наприкінці листопада минулого року. Хижачка почала там красти птицю.

А згодом тваринці сподобалося навідуватися й у Луцький зоопарк. Із кінця грудня вона вже майже не залишала території звіринцю. До речі, відслідковувати норку сторожам комунального підприємства «допомагав» сніг, видаючи шляхи переміщення тваринки. Окрім того, хижачці увесь час залишали харчі, намагаючись запобігти її полюванню на мешканців зоопарку.

А у перші дні січня непрохану гостю вдалося спіймати. Власне, вона забігла під вагончик будівельників, що провадять роботи на території зоопарку. Робітники це побачили і розповіли працівникам звіринцю. Ті, своєю чергою, відловили її і посадили у клітку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
a Показати IP 25 Січня 2016 09:38
а у неї сімя...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus