USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькраді депутати лаються через спортмайданчики

19 Грудня 2013 13:16
За останні чотири роки у міськраді жодного разу не виділили кошти на будівництво спортмайданчиків у Луцьку.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму сьогодні, 19 грудня

«Ми можемо базікати і про котів, і про свиней, і про собак. А хто дивиться на те, що у Луцьку 250 барів, де молодь спивається?», - сказав Микола Дендіберін, використовуючи ненормативну лексику.

Також член профільної комісії зазначив, що за чотири роки його депутатської практики у міськраді жодного разу не виділили коштів на майданчики, де діти могли б займатися спортом.

«Не може ж Ігор Палиця робити це за вас увесь час», - зауважив він.

На це заступник міського голови Тарас Яковлев відповів, що план на реконструкцію спортивних майданчиків на 2014 рік уже є, утім він не відповідає за формування міського бюджету одноосібно.

«Будь ласка, і ви зробіть свій внесок у важливу справу. Підготуйте проект чи пропозицію на наступну сесію міськради. З такою емоційною промовою вас точно почують», - резюмував посадовець.

Також Тарас Яковлев зазначив, що раніше уже була пропозиція стосовно облаштування футбольного поля по проспекту Соборності, 3. Тоді для прийняття рішення не вистачило 8 голосів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
А Я його знаю Показати IP 19 Грудня 2013 18:04
дзінзінь надзвичайно порядна людина за власний кошт побудував спортмайданчик на київській площі. побільше б таких депутатів. респект
Спортсмен Показати IP 31 Грудня 2013 18:26
Майданчик він не побудував за власний кошт, а привласнив те, що побудовано було за кошти міської громади. Як це йому вдалося, запитайте у Антона Кривицького і Богдана Шиби.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus