USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцькраді хочуть побачити антирейтинг нічних закладів міста

26 Квітня 2017 12:40
Через бійки у нічних закладах міста патрульним доводилося застосовувати зброю, тож від керівництва патрульної поліції депутати очікують антирейтинг нічних закладів, час роботи яких міг би обмежити виконком.

Про це йшлося під час 23 сесії міськради 26 квітня.

Депутат Микола Собуцький просив очільника патрульної поліції Луцька озвучити антирейтинг нічних закладів Луцька. Так, з його слів, у закладі «Наталка» нещодавно відбулася бійка, під час якої поліції довелося застосовувати вогнепальну зброю. Він просив керівництво патрульної поліції звертати увагу членів виконкому на такі випадки, аби ті обмежували час роботи нічних закладів.

Тимчасовий виконувач обов’язків начальника департаменту патрульної поліції у місті Луцьку Дмитро Хмарук відповів, що кафе «Наталка» розміщене у районі, де часто відбуваються порушення громадського порядку. Зазвичай йдеться про хуліганство, що закінчується злісною непокорою патрульним, які патрулюють цей район. Втім, Дмитро Хмара зізнався, що не має під рукою цифр, аби навести антирейтинг нічних закладів міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
галина Показати IP 27 Квітня 2017 20:18
Відвідувач бару Наталка вийшовши до магазину "хуторок"за черговою порцією дешевшого пива побив мешканця вул. Гнідавська 47 Скочеляса Володимира який проходив поруч. Від отриманих побоів чоловік за декілька днів помер. Якиц ще доказ непотрбності цих гадюшників вам потрібен ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus