USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Яким закладам Луцька дозволили працювати вночі

4 Березня 2015 11:01
Затвердили список закладів, яким дозволено працювати після 22-ї години в місті. До нього увійшли бари «Наталка», «Колізей» й скандальний «Карабас-Барабас».

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 4-го березня.

Зі слів начальника управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради Олександра Козлюка, дозвіл дали усім, хто робив запит, і в кого не було документовано зафіксованих порушень впродовж трьох місяців.

«Раніше були скарги на деякі об’єкти, але вони не підпадають під трьохмісячний термін. Зокрема мова йде про «Колізей» і «Наталку». Ми їм спочатку відмовили, але вони виконали усі необхідні умови й повторно звернулися.

Також були об’єкти, які просили дозвіл працювати до 3-х ночі. Однак тим закладам, які розташовані у житлових будинках, обмежили графік роботи до 23-ї години», - розповів Козлюк.



Під час розгляду цього питання виступили мешканці вулиці Винниченка, які раніше неодноразово скаржилися на роботу закладу «Карабас-Барабас», іна підтвердження дебоширства клієнтів зняли нічне відео, де була бійка.



Вони звернулися, зокрема, до міського голови Миколи Романюка.

«Мені прикро, що Ви, Миколо Ярославовичу, сприймаєте проблему «Карабас-Барабаса» як політичний піар. Ми ні з ким не спілкуємося, ми боремося за свій спокій. Наш двір перетворили на туалет, туди приїжджає швидка. Сьогодні міськрада – це корупційна піраміда. Миколо Ярославовичу, ми за вас голосували - то наведіть порядок. Я розумію, що то бізнес вашого сина, але ми хочемо нормального відпочинку»,- звернувся Петро Пінчук.

«Ми прості звичайні люди, ми не проти, щоб у нас працювали бари, але коли ви «вперли» цей генделик нам під вікна, то це жах. Ви тут говорите, що все нормально, але прийдіть хоч раз, коли ми робимо звернення в міліцію, і побачите, що там робиться», - додала Майя Пінчук.



Ще один мешканець вулиці Винниченка теж висловив обурення щодо роботи барів нічної пори.

«Моє вікно виходить якраз на «Карабас-Барабас», «Голівуд». Одного разу, дивлюся - зранку б’ють людину. Я дзвоню в міліцію - а вона не приїжджає, то ж беру палку і йду рятувати. А потім вже приїжджає міліція. Мені кажуть: це ж центр, але ті, хто будуються вони повинні були розуміти це теж, ми ж люди», - сказав лучанин Анатолій.

Люди тримали плакати «Не вкорочуйте життя пенсіонерам, не забирайте здоров’я у дітей».

Луцький міський голова Микола Романюк на це нічого не відповів. Втім, начальник управління розвитку підприємництва та реклами наголосив, що всі докази мешканців щодо порушення режиму роботи «Карабаса-Барабасу» були зроблені влітку, тому їх не враховували. Та додав, що раніше там був інший суб’єкт власності, ніж зараз.



Член виконкому Богдан Климчук запропонував обмежити роботу пивоварні до опівночі. Втім, його ініціативу підтримали лише 5 із 16 – рішення не ухвалили.

Чиновники наголосили, що зараз посилено відповідальність перед бізнесменами, аби лучанам було комфортно проживати в місті.

«Якщо впродовж трьох місяців буде зафіксовано 2 і більше випадки продажу алкоголю чи присутність неповнолітніх у закладах, то це буде підставою для анулювання дозволу для роботи після 22-ї години», - наголосив заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев.

Перед тим, як члени виконкому перейшли до голосування, звернувся до присутніх учасник АТО Олександр Серватович.

«Я за те, аби ви дали дозвіл на продовження роботи закладів відпочинку нічної пори. Коли я сиджу в окопі, то потім мені приємно, що потім, як повертаюся додому, матиму змогу десь культурно відпочити. Свиню куди не запусти – вона завжди буде свинею. Я думаю, що тим гультіякам-дебоширам треба вручати повістки в три ночі, й це буде дієво», - наголосив лучанин.

Аби притягати дебоширів до відповідальності, начальник міського відділу МВС Ігор Муковоз наголосив, що необхідно встановлювати біля нічних закладів торгівлі та відпочинку камери, які б зберігали дані впродовж 15-ти днів.

«За останній місяць було розкрито два чи три злочини завдяки камерам спостереження, тому я прошу їх встановлювати якісні, аби ми потім під’єднати їх до єдиної системи контролю за безпекою в місті», - попросив міліціонер.

Цю пропозицію мер пообіцяв втілили, видавши відповідне доручення.

Більшість підтримали список закладів, яким дозволено працювати вночі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 32
лучани Показати IP 4 Березня 2015 11:08
Ця проблема не барів тьа ресторанів, це наслідок бездіяльності міліції. Чому нема патруля,коли викликають? Два-три затримання дебоширів на десять діб, і буде тихо і спокійно біля барів
до лучанина до лучани Показати IP 4 Березня 2015 16:41
оця необізнаність наших громадян насправді дістала - немає права міліція затримувати на 10 діб а максимум на три години!
Аня до до лучанина Показати IP 4 Березня 2015 23:11
Ага! Зараз затримає міліція правопрушників, а потім вияснеться, що це майданівці, або правий сектор чи ще якась оргацізаці, а то гірше дитина впливових людей (простому люду не має за що по барм ходити). Почнеться писанина одне на одного в підсумку винними вийдуть менти, потім їх проведуть коридорм ганьби і поставлять на коліна. Воно їм треба. Вже так як в нас в Країні міліцію поставили раком, то не в одній країні не має. міліція сьогодні в нас на папері, а вдії повний нуль! бояться бо нічим не захищені! А ті що не боять нех-ра не роблять, і може й бикують в Барах.
Коля Показати IP 4 Березня 2015 11:35
Головне що Карабпс пройшов.
Зеленський Показати IP 4 Березня 2015 11:44
От і добре що не закрили, щось скільки разів там не був, не бачив ні одної бійки. Стоять люди курять можливо й підвищує голос, але закривати заклад із-за того що два пенсіонера заснути не можуть...то вибачте мене.
Зеленський Показати IP 4 Березня 2015 11:46
Нехай справді добавлять патрулі на нічне чергування, які будуть дуже доречні в патрулюванні, а не косити провину на доцільність закладу (я про Карабас).
вова до Зеленський Показати IP 4 Березня 2015 12:07
добавлять тоді як нам бухати?
Зеленський Вові до вова Показати IP 4 Березня 2015 12:16
Бухати от ніхто й не забороняє, просто кіпіш буде важче зробити.
яір Показати IP 4 Березня 2015 12:30
в наш час коли в країні іде неоголошена війна , працюють нічні бари - це неповага до людей які захищають нашу країну . як в нічний клуб піти то здоровий - повістку отримати то ховається або хворий . воїнкоматам потрібно брати повістки і ходити по нічним клубам вручати . біля техаса теж просто стоять і курять , потім скора приїде - міліція бо бідні перекурили . нетільки пенсіонери заснути неможуть но і діти , жінки, чоловіки , молодь . люди які в ночі віддихають а не гуляють .хай кричать , бються ,точніше курять в самому нічному барі .
папа Карло Показати IP 4 Березня 2015 12:38
Подивіться на дерев'яний погляд Буратіни: сци йому в очі - скаже, що дощ... Коли вже падло нажереться.
Агенство Показати IP 4 Березня 2015 13:09
Міняю однокімнатну квартиру на вул.Ківерцівська в спокійному, тихому місці, з автономним опаленням на квартиру напроти КарабасаБарабаса !!!
678 до Агенство Показати IP 4 Березня 2015 21:21
А ху-ху через хо-хо не хочеш??????
Агенство до 678 Показати IP 5 Березня 2015 15:00
коментар було видалено
Карабас Показати IP 4 Березня 2015 13:34
Ми проявляємо повагу до воїнів допомагаючи їм фінансово, із зібраних грошей з тих хто пьє, а деякі ніхеРа не роблячи тільки базікати вміють
Анонім Показати IP 4 Березня 2015 13:38
Жителі Винниченка мені вас дуже жаль, але на жаль все вирішують гроші.... не можемо ми нічого добитись. А романюк - козел. зі своїми бізнесами дістали
лучанину і Зеленсько Показати IP 4 Березня 2015 13:42
Люди добрі, куди і кого закрити, яких 10 діб, про що ви говорите?! Міліція вже нікого не затримує і не дає ніяких 10 діб. Подивіться на камери попереднього затримання - з них поробили показові готельні номери, як того вимагає Європа, і надійшло розпорядження, щоб туди нікого не закривати. Ми ж усі хотіли свободи і демократії - давайте будемо насолоджуватися їх плодами.
яір Показати IP 4 Березня 2015 13:46
колись на тій вулиці де зараз карабас теж було спокійно , на ківерцівській построять подібний карабас знову міняй квартиру . люди привикають до того місця де живуть . нічні клуби - бари - дискотеки потрібно перенести за місто . виділити землю там де немає села - обгородити великим забором , настроїти клубів - гуляй скільки хоч . і людям не буде заважати і покурити - бухати будуть мати де .
яір Показати IP 4 Березня 2015 13:58
то іще проявіть повагу до людей які живуть на цій вулиці . зараз воїнам багато хто допомагає грошима тільки не всі цим хваляться або прикриваються .
Хрен собачий Показати IP 4 Березня 2015 14:00
А Золотий Дракон до якої працює?.. Хочу до 3-ої ночі. Щоб можна було бухать і знімати дівчаток в одному й тому ж місці. А не їхати після 24.00 "доганятися" десь в Карабас чи Версаль. :)
ххх Показати IP 4 Березня 2015 14:02
цікавий коментар учасника АТО . Культурний відпочинок до третьої ночі це супер,а потм очетвертій ранку в сім*ю. Ну і якщо зовсім культурний то зразу на восьму на роботу. Ну а там культурна робота з нього і попре.І цей культурний робітник потім підтримає армію.
Учасник АТО до ххх Показати IP 5 Березня 2015 14:54
Чорт зна що і з боку бантік!
фото супер Показати IP 4 Березня 2015 14:36
фотографу окремий респект, то ж треба таке фото підібрати. Мер на ньому, ну просто душка! Словами класика - застенчивый - https://www.youtube.com/watch?v=YDghXwe22t4
діхлофос сапалаєвськ Показати IP 4 Березня 2015 16:29
Прочитавши заголовок статті, ні хвилини не сумнівався,що дозволи отримають ці гадюшники. А обличчя мера нагадало мені "голубого воришку" з "12 стільців" Ільфа і Пєтрова.
месник Показати IP 4 Березня 2015 17:25
Шановні! Пропоную знайти спонсора, щоб провести кілька виїзних гульдебанів біля будинка Ярославовича! Щоб все було з пияцтвом, музикою та мордобиттям! На скільки хватить нашого мера?
лучанка Показати IP 4 Березня 2015 18:41
Треба тому пєті голубятню спалити.а климчука каструвати і в ато направити
потерпіла до лучанка Показати IP 4 Березня 2015 19:46
А тобі курва куплена кипятку налити між ноги! Тварина ти продажна!
СБУ до лучанка Показати IP 5 Березня 2015 09:08
А лучанку повісити догори колесами, як буратіно.
потерпіла Показати IP 4 Березня 2015 19:56
Наша мерія і депутати вже не отримують задоволення від накраденних грошей! Їм потрібно щоб люли не спали плакали хворіли через їхні кабаки! Сволочні збоченці!!!!!!!!!!! Кожної ночі коли гамселить РИНГ проклинаю власників і романюка! Щоб ви спали так як ми!!!!!!!
101 Показати IP 4 Березня 2015 20:51
Засідання міськвиконкому вже вкотре показало обличчя та сутність нашої міської влади - Романюка та його жополизів. Для Ярославовича і Ко головне - встигнути за каденцію набити кишені народними грішми. Вони не можуть зрозуміти, що суспільство змінилось.
Бімба Показати IP 4 Березня 2015 22:34
Мешканці будинків №23, 25 вулиці Винниченка. Нам вас жаль. А на що ви надіялись? Що ті підхаліми та холуї приймуть друге рішення? Що їмлюди, їхнє здоров'я? А Романюк - це аферист, людина без совісті та моралі. Всім відомо, що Карабас-його власність. І цей моральний урод заявив, що буде повторно балотуватись на мера. Люди, включіть мозги. Не за те піднявся майдан і хлопці зложили голови.
12356789055 Показати IP 5 Березня 2015 01:41
Ой Наталка, непозавідуєш людям теж які там живуть. Жила там знаю що там робиться, заснути можна після 5:00. Одні малолітні ходять, якій там порядок, ходять студенти з бурси дітям по 15 років. Скільки скаржились на ту Наталку а толку. В країні траур був а біля Наталкі салютисалюти пускають. Сволочі , що тут скажеш. А міська влада все розказує, що не може бути такого там порядок. А пожив би хоч би хтось з них там. Але де свій бізнес закриють, а на людей наплювати.
вовк Показати IP 5 Березня 2015 21:46
романюк злидень комсомольський . Бурацїну треба знести. ї построїти бунгало з пивом. А на горшок пїд прокуратуру ходити хай нюхають. Козлюк -це ***** базарний ходив по базару жебрав а тепер цабе стало. холуй янекїв.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus