USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку пропонують обмежити час роботи закладів, де продають алкоголь вночі

25 Квітня 2017 15:22
Замість боротьби з причиною проблем, наразі у Луцьку борються з наслідками: обмежувати час роботи закладів, які продовжують торгувати алкоголем вночі, попри заборону, пропонують в патрульній поліції.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва 25 квітня.

Старший інспектор відділу моніторингу та аналітичного забезпечення управління патрульної поліції у Луцьку Павло Радивонік повідомив, що у місті є проблемні місця, зокрема, певні заклади торгівлі, гральні заклади тощо, які потребують зміни графіку роботи. Спільно з муніципальною поліцією патрульні здійснюють заходи щодо недотримання вимоги про заборону продажу алкоголю в нічний час. Склали 10 протоколів, виявивши місця, де такі порушення здійснюють систематично.

На його думку, якщо алкоголь продовжують продавати, не реагуючи на зауваження, можна обмежити рішенням виконкому час роботи таких закладів до 22.00. Зокрема, з його слів, є нічний заклад на вулиці Даньшина, де постійно виникають проблеми та бійки, а також заклад на Данила Галицького з аналогічними проблемами, але жодного впливу на ці заклади не відбувається. Таким чином, наразі патрульні борються з наслідками замість того, щоб усувати причини проблем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ОККО Показати IP 25 Квітня 2017 16:20
Хай обмежують! Але всі знають, що є така ОККО, що біля Фуршету на 40му, яка вночі тобі продасть любе горюче!
ВОВК до ОККО Показати IP 25 Квітня 2017 17:02
добре шо сказав добрий чоловік а то з цими д*рачками і випивон проблєма
Анонім Показати IP 25 Квітня 2017 16:50
Як і ВОГ на Відродження. Вночі не можна дочекатись до каси, щоб за пальне заплатити - вчорашня дітвора пивом і міцнішим затарюється
вогокко Показати IP 25 Квітня 2017 17:52
обидві заправки знаходяться на території сільрад і рішення ЛМР до них відношення не має
Лось Показати IP 25 Квітня 2017 18:34
Давайте всім ще **** ********, щоб запобігти гвалтуванню. Дебіли провладні коли ви вже виздихаєте. Якій маразм коїться в державі.
Белка Показати IP 25 Квітня 2017 22:20
Алкоголь дуже важливий харчовий продукт. Тому їм треба торгувати круглодубово.
Житель Показати IP 19 Жовтня 2017 00:16
Продаж алкоголю заборонений в час,коли його саме доречно вживати. Маразм. Я надаю перевагу бокалу вина вдома з коханою людиною після 14-ти годинного робочого дня, ніж кабакам чи барам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus