USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцькраді хочуть створити нові департаменти

24 Березня 2017 11:47
Розширити штат виконавчих органів міськради та утворити декілька нових департаментів, серед яких департамент адміністрації міського голови, просять депутатів.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту 24 березня.

Начальник відділу кадрової роботи та нагород міськради Віра Гудима повідомила, що пропонують створити департамент адміністрації міського голови. З її слів, утворення цього органу передбачатиме оптимізацію організаційної структури різних відділів, що будуть зібрані докупи. Так, до департаменту увійде відділ інформаційної роботи, організаційний відділ та відділ зв’язків з громадськістю. Також у департамент включать патронатну службу, радників та помічників міського голови та секретарів прийомної.

Також пропонують утворити департамент управління персоналом. Оскільки у міськраді збільшилася кількість працівників, відділ кадрової роботи не в змозі справлятися з великою кількістю особових справ (198 справ на одного працівника замість передбачених 20). Для забезпечення дотримання нового законодавства про органи місцевого самоврядування чинна кількість працівників відділу не зможе впоратися з таким обсягом роботи, тож просять розширити штат.

Просили створити департамент інвентаризації та реєстру нерухомості замість відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень. Наразі у складі відділу працюють 8 працівників, з яких 7 державних реєстраторів, двоє з яких займаються також діловодством та архівуванням. Протягом минулого року працівники відділу надали 3500 послуг, залучивши до бюджету приблизно 500 тисяч гривень, надходило в середньому 400 звернень щомісяця. З метою оптимізації послуг з видачі технічних паспортів та державної реєстрації просять реорганізувати відділ в більшу структуру і дати можливість проведення технічної інвентаризації.

Член комісії Юлія Дацюк наполягала на тому, аби на розгляд депутатів під час сесії виносили окремі проекти рішень щодо кожного зі згаданих департаментів. Голова комісії Микола Федік також не підтримав ініціативу створення нових департаментів та голосування за них у рамках одного проекту рішення. Отже, питання планують розглянути в рамках наступного засідання комісії, коли підготують окремі проекти рішень щодо кожного з департаментів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
? Показати IP 24 Березня 2017 12:24
Департаменти створити а Заступників та всі старі відділи-РОЗІГНАТИ.
Иван Показати IP 24 Березня 2017 12:55
Чем больше департаментов, тем больше дармоедов, шелестящих бумажками и которых нужно "кормить". Не пора ли повысить требования к тем, кто есть и чтоб "булками шевелили"
бюрократ Показати IP 24 Березня 2017 15:00
еще пару садиков займут! Пора уже школы им отдавать, чтобы им удобней управлять было!) Населения на 20 процентов меньше, чем при совке стало, а чинуш скоро усаживать некуда будет - одни контролеры! Компьютеров, кресел и всего им купите!
Петро Показати IP 24 Березня 2017 15:41
Дурдом на призьбі, там тим, що є, нема що робити, лазять з кавою по кабінетах, скільки тих дармоїдів створять?
Назріло на часі Показати IP 24 Березня 2017 17:27
Повинні ще створити департамент по боротьбі з створенням нових департаментів.
Анонім Показати IP 24 Березня 2017 18:16
а ще створити департаменти контролю за роботою існуючих департаментів, а також департаменти нагляду за роботою департаментів контролю. для кожного департаменту - посаду заступника міського голови із штатом радників, секретарів, помічників тощо. от тоді в Луцьку проблеми безробіття не буде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus