USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькраді на потреби армії виділили 194 мільйони

21 Лютого 2024 17:51
Із бюджету Луцької громади виділили на потреби Збройних сил України ще 194 мільйони гривень.

Відповідне рішення обранці громади прийняли 21 лютого на сесії Луцької міської ради, повідомив міський голова Ігор Поліщук.

Таким чином сума виділених на 2024 рік коштів на армію становить 500 мільйонів гривень.

Також на засідання депутати вирішили виділити субвенцію в розмірі 10 мільйонів гривень для 3-ї окремої штурмової бригади.

Відзначимо, що згідно з бюджетними планами на поточний рік Луцька громада обіцяла не менш як 500 мільйонів гривень витратити на підтримку Сил оборони, зокрема на закупівлю необхідної нашим захисникам техніки, як-от дронів, тепловізорів, зарядних станцій, старлінків, оптичних прицілів та іншого. На допомогу Збройним силам спрямовуватимуть, зокрема, вільні залишки з бюджету.

Читати ще: Поліпшення житлових умов для військовослужбовців: Луцьк прийняв до комунальної власності сім квартир

Нагадаємо, що і бюджет участі цього року буде проведено за пріоритетними напрямками: підтримка ЗСУ, ліквідація наслідків збройної агресії, об’єкти критичної інфраструктури тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus