USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

У Луцькраді внесуть зміни до складу комісії

25 Вересня 2017 13:22
У Луцькій міській раді планують внести зміни до складу комісії з питань проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир пільгових категорій громадян.

Про це йшлося сьогодні, 25 вересня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

У зв’язку з проведення кадрових змін директор департаменту соціальної політики Вікторія Майборода запропонувала внести зміни до складу комісії.

Відтак, до складу комісії планують ввести першого заступника міського голови Григорія Недопада, як голову комісії, заступником голови призначити першого заступника директора департаменту соціальної політики Тетяну Корецьку, депутата міської ради Майю Шостак, заступника начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності департаменту соціальної політики Тетяну Прокопюк. Також включити до складу комісії начальника юридичного відділу департаменту соціальної політики Наталю Теслюк у зв’язку зі зміною прізвища. Окрім того, залишити Наталю Левчук як секретаря комісії.

За словами Вікторії Майбороди, цьогоріч кошти на цю комісію не виділялися, але зміни внести потрібно.

Відтак, комісія рекомендувала депутатам міської ради підтримати цей проект рішення на сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 25 Вересня 2017 14:07
Ще з голови комісії Рицка зніміть, законів не знає а керує як заманеться, не професійно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus