USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку 15-річна дівчина через матір хотіла покінчити із життям

17 Травня 2023 20:20
У Луцьку ввечері 14 травня неповнолітня дівчина намагалася покінчити життя самогубством.

Про це йдеться у сюжеті Конкурент ТВ.

Лучанка Тетяна того вечора, повертаючись додому, побачила дівчину, що сиділа на перилах. Зі слів жінки, спершу вона подумала, що дитина фотографується, бо біля школярки була ще одна жінка. Підійшовши ближче, Тетяна побачила, що жінка, яка була поряд із дівчиною, налякана, а дитина сиділа, звісивши ноги з мосту. Тоді Тетяна зрозуміла, що помилялася. Вона миттєво схопила школярку за плечі й стягнула на землю. Дівчина почала плакати і попросила не викликати поліцію, адже правоохоронці зателефонують матері. А додому, зі слів дитини, вона не хотіла повертатися через материнські образи та приниження.

Перехожим дитина розповіла, що жила із бабусею, дідусем та дядьком. Після смерті бабусі та дядька дідусь поїхав, і її відправили назад до матері. Окрім неї, в сім'ї ще шестеро дітей.

Жінки завели дівчину до найближчого відділку поліції.

Як розповіла начальниця сектору ювенальній превенції управління превентивної діяльності ГУНП на Волині Інна Остапович, дитина із родини ромів. Якщо дійсно підтвердяться факти насильства, матір буде притягнуто до відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Клава Показати IP 18 Травня 2023 04:18
а що, Шульган більше не працює по дітях ? - де його коментар ? - чи тихенько відсиджується в кабінетній прохолоді, перекладаючи папери ?..
Помста прийде всім Показати IP 19 Травня 2023 12:32
Інно Остапович, а як так: ваша шарашкіна контора не реагувала коли дітей незаконно вивозили за кордон? Всі як страуси поховали голови

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus