USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку 19 будинків обладнають лічильниками тепла. Адреси

16 Червня 2022 09:41
19 багатоквартирних будинків Луцька обладнають лічильниками тепла.

Про це інформує ДКП «Луцьктепло».

Йдеться про будинки за адресами: просп. Перемоги, 1а, просп. Волі, 4, 19, 66, вул. Сенаторки Левчанівської, 2, вул. Степана Бандери, 11, 13, 14, 17, 26, вул. Коперніка, 36, вул. Винниченка, 23, 25, вул. Володимирська, 108, вул. Львівська, 61а, 63, 63а, 63б, вул. Гнідавська, 63в.

Мешканцям будинку повідомляється про намір встановлення вузла комерційного обліку, де вказується розрахована вартість встановлення вузла комерційного обліку теплової енергії та опції споживачів щодо встановлення ВКО.

ДКП нагадує, що вузол комерційного обліку теплової енергії не є приладом економії, а лише стимулюючим чинником до впровадження енергоефективних заходів. Функцією вузла комерційного обліку є фіксація фактично спожитого об’єму теплової енергії, а також він є чинником для переходу системи розрахунків від нарахування за 1 м2 опалювальної площі до нарахування за одиницю спожитої теплової енергії – Гкал. Регулювання подачі енергоносія запірною арматурою вузла комерційного обліку заборонено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
цікавий Показати IP 16 Червня 2022 10:53
Так в чому ефект? Та чи залишать лічильники тепла в під'їздах де вони вже встановлені для розрахунку? А де ж розрахунки в кіловатах?
Василь Показати IP 16 Червня 2022 11:35
"Регулювання подачі теплоносія запірною арматурою заборонено!"-постійна мантра ДКП Луцьктепло і обман населення.Для регулювання подачі теплоносія можна спокійно користуватись запірно-рег. засувкою Баттерфляй ,або ще краще додатковим балансувальним клапаном,який ОБОВ"ЯЗКОВИЙ при відсутності ІТП (п. 6.1.16 ДБН Опалення...).Але цього Луцьктепло не встановлює!!При норм. перепаді тиску на вході при регулюванні балансувальним клапаном прибл. зменшення кількості теплоносія може бути в межах 20-30%!!!!ДКП Луцьктепло постійно порушує ДБН як по температурі теплоносія(зменшено максимальну до 75град-див. темп. графік),так і по перепаду тиску(в завокзальному -прибл. 0,2атм. проти 1,5 атм,,на районі ЛПЗ-прибл.1атм.).А залежні ІТП ще більше зменшують перепад тиску в тепломережі!!!!
Василь Показати IP 16 Червня 2022 11:48
Для регулювання подачі теплоносія як в ручному,так і в автоматичному режимі необхідно витримати спочатку хоча б 3 умови:утеплене горище хоча б 25см керамзитом,батареї обігріву по глухих стінах та розміщення батарей обігріву згідно цього темп. графіка 75/55.А інакше верхні та нижні поверхи будуть мерзнути разом з кутовими кімнатами.Все давно відомо!!!!Не потрібно займатись дурницями і залежними ІТП!!!!!Є досвід Європи,модернізація систем теплопостачання Вільнюса,Риги,Мінська.Саме ближче -Львів з 76 незалеж.ІТП А також плачевний досвід Червонограда,Житомира, і завокзального району Луцька.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus