USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани не можуть поставити лічильники через конфлікти підприємств

21 Липня 2015 16:16
Лучани, що мешкають на вулиці Шевченка, 37а, не можуть поставити теплові лічильники у свій будинок, оскільки їй відмовляють у видачі документації на технічні умови. Так, ПАТ «Електротермометрія» відмовляється надавати необхідні папери, мовляв, «не дамо, поки ДКП «Луцьктепло» не покриє усі свої борги».

Про це обурені містяни повідомили під час прийому громадян у Луцького міського голови Миколи Романюка.

Зі слів однієї із мешканок будинку Зої Марковської, лучани свого часу написали листа до міської ради, у якому йшлося про те, що вони хочуть поставити лічильники на власний будинок.

«Ми зібрали збори мешканців, пішли в жек. Однак звідти нас направили у ДКП «Луцьктепло» за документацією на технічні умови. Пішла я в «Луцьктепло», попросила технічні умови. Утім там мене «відфутболили» звертатися на ПАТ «Електротермометрія», - каже жінка.

Вона зазначила, що лист із проханням надати необхідну документацію, на «Електротермометрію» відправили ще 7 липня. Але офіційної відповіді й досі не отримали. Натомість отримали неофіційну: поки «Луцьктепло» не заплатить заборгованість за будинок, технічні умови нікому не нададуть.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПОРЯДОК ВСТАНОВЛЕННЯ БУДИНКОВИХ ЛІЧИЛЬНИКІВ У ЛУЦЬКУ

На це Луцький міський голова Микола Романюк відповів, що, якщо все буде добре з документами, то у майбутньому можна буде облаштувати у будинку індивідуальну котельню, модернізувати її, а потім віддати на баланс ДКП «Луцьктепло».

Бо виходить, що комунальне підприємство купує тепло в «Електротермометрії», - зазначив він й наголосив, що кошти на співфінансування цього проекту у кількості 60% від потрібної суми виділять з міського бюджету, мовляв, у міській казні вони є.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
123 Показати IP 21 Липня 2015 16:35
Можна поставити і п'ять лічильників, а що міряти будете? Договір на теплопостачання будинку ніхто не збирається підписувати.
українка до 123 Показати IP 21 Липня 2015 17:07
Маємо таку ж саму проблему із заборгованостями жильців перед жек, не дають дозволу на встановлення лічильника, завтра йду в черговий раз в ЖЕК № 2 на перемовини, а далі будемо звертатися колективно в прокуратуру, до міського голови і надавати цій справі публічного розголосу. Скажу одне з такою бюрократією ми не в Європу, а в ..опу попадемо.
Андрій до 123 Показати IP 21 Липня 2015 19:19
Великий "калхоз" в одноіменному будинку. Факт спожитого тепла на 1-2 поверхах, та на 9 і 7-му - суттєво різняться! Зате платять однаково - від КВ.Метрів.. Нафуя мені Луцьктепло, мені самому вигідніше перейти на атономію.. Давно існує техдокументація, тільки заважає "мерьська заборона". ( Романюку з Єрємєвим НЕ вигідно втратити таку кормушку, та й треба "хюндай" відробляти..) В ньго мабуть і зараз ГАЗ до "гарячої води" НЕ перекрили, а 90% лучан - вчасним платникам - чомусь закрили? ХТО хоче бути ще заручником чужих інтриг?
Анонім Показати IP 21 Липня 2015 17:50
А я от вважаю, що на будинок котельню не доцільно ставити і тим більше передавати її на баланс ДКП "Луцьк Тепло", доцільніше дозволити міській владі встановлювати людям індивідуальне опалення поквартирно! але міська влада буде робити все, щоб ДКП "Луцьк Тепло" залишилось (незважаючи на борги і не доцільність існування підприємства), і ніколи людям не дозволить встановити індивідуальне опалення поквартирно!
123 Показати IP 21 Липня 2015 19:06
Так ніхто її і не ставить! Ця тема вже 15 років як існує, а все бла, бла, бла.
яя Показати IP 21 Липня 2015 20:22
Правда одні дибіли
123 Показати IP 21 Липня 2015 22:12
Техумови на встановлення лічильника тепла видає луцьктепло. Все інше, шо у цій статі суцільна фігня!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus