USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Убивцею чоловіка у Луцьку виявилась жінка

9 Грудня 2014 18:53
Менше доби знадобилося волинським міліціонерам, щоби встановити вбивцю лучанина. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Нагадаємо, на одній з вулиць Луцька вчора, 8 грудня знайшли обезголовленим тіло чоловіка. Згодом знайшли в річці його голову разом зі знаряддями убивства (мотузкою та сокирою).

Зловмисницею, котра спочатку задушила чоловіка, а потім відтяла йому голову, щоби унеможливити розкриття злочину, виявилася співмешканка загиблого.

Звістка про виявлення на вулиці Луцька обезголовленого тіла невідомого чоловіка викликала неабиякий резонанс, тож правоохоронці зробили все для того, аби оперативно розкрити злочин.



– Завдяки злагодженим діям працівників слідчих підрозділів та оперативників вдалося встановити особу загиблого, – повідомив перший заступник начальника УМВС України у Волинській області Анатолій Петрушин. – Ним виявився місцевий житель, 1959 року народження, який ніде не працював, інвалід другої групи, у минулому – ліквідатор аварії на Чорнобильській атомній електростанції. А злочинцем виявилася жінка, 1966 року народження, яка останні кілька років співмешкала із загиблим.

У ході досудового розслідування встановлено, що між співмешканцями на ґрунті розпиття спиртних напоїв виник конфлікт. У результаті жінка задушила чоловіка, а згодом, щоби унеможливити розкриття злочину, відтяла йому голову, яку намагалася втопити у річці, що протікає неподалік.

– Нині підозрювана затримана в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання луцького міськвідділу міліції. З нею проводять відповідні слідчі дії. Вона повністю визнала свою провину і дає вичерпні покази щодо вчинення вказаного правопорушення, – поінформував Анатолій Петрушин.

Варто відзначити, що за скоєння жорстокого вбивства жінці загрожує до 15-ти років в’язниці.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Анонім Показати IP 9 Грудня 2014 19:00
Жіноча жорстокість СТРАШНІША за чоловічу... (дуже часто).
)))) Показати IP 9 Грудня 2014 19:28
А то!!!
(((( до )))) Показати IP 9 Грудня 2014 19:54
АТО. Я ж казав шо біологічка з другої школи пасажира удєлала.
Оксана Показати IP 9 Грудня 2014 19:30
а труп хто притягнув до складів?
121 до Оксана Показати IP 9 Грудня 2014 21:38
ну якщо нічого не знаєш то чого пишеш дурниці. від місця вбивства до місця виявлення трупа декілька десятків метрів.
Васька до Оксана Показати IP 9 Грудня 2014 23:44
Шановні - вчора ж писали, що злочини вчинили мінімум пара кремезин хлопів - бо жертва була "в тєле"... Уже жінка?
брехня Показати IP 9 Грудня 2014 20:11
как она подняла здоровилу.или у нее хорошая квартира которую конфискуют в пользу новых часов на руке следака
121 до брехня Показати IP 9 Грудня 2014 21:47
да! в бомжихи шикарна квартира в центрі Луцька і будинок біля Романюка!
ACAB Показати IP 9 Грудня 2014 22:43
Ну все Шерлок Холмс курит в стороне!!! Ну ментура ну кибернетики. Это ж какая хитрая БАБА КИЛЕР! Ну запутала! Менше доби и непосильным трудом методом первоначального опроса каждого столба в конкретном микрораене найти преступника в той же койке! Подняв крутейших следаков с пивзавода где они искали убийцу кенеди и внедрив опытных оперативников в криминальные кланы Красного И МКС и таким образом проведя крупнейшую спец операцию в истории легендарной неодинажды краноперой волынской милицыи было установленно ЧТО ЕДИYСТВЕННЫМ ДУМАЮЩИМ И ЗАСЛУЖЕННО ПОЛУЧАЮЩИМ СВОЮ КАЖДОДНЕВНУЮ ПАЙКУ РАБОТНИКОМ ОКАЗАЛАСЬ МИЛИЦЕЙСКАЯ СОБАКА которая после несколько часового пребывания на улице отойдя от запаха перегара постоянно присутсвующего в местах ее постоянной дислокации взяла след !!! P.S. НАС ТЕРЗАЮТ СМУТНЫЕ СОМНЕНИЯ - ЕСЛИ НАЗНАЧИТЬ ЭТУ СОБАКУ НАЧАЛЬНИКОМ МИЛИЦИЮ В ХУДШУЮ СТОРОНУ ТОЧНО НИЧЕГО НЕИЗМЕНИТСЯ А МОЖЕТ И ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Андрій76 Показати IP 9 Грудня 2014 23:03
Роковая женщина...
Лучанка Показати IP 10 Грудня 2014 08:33
Жінка змогла вдушити такого кремезного чоловіка і самотужки притягла його в стані алкогольного сп"яніння до складів?????? Це ж скільки сили в жіночки???
Джмол Показати IP 10 Грудня 2014 09:32
Просто бабу "назначили" бути вбивцею - цілком в дусі нашої мусарки. З будуна в неї пам"яті - ноль. "Вішай" що хочеш. До речі - зауважте - як щось стається за участі посадовців чи "мажорів" - то "тайна слідства, тайна слідства", а як проста алкашка, то вже за добу і строк назначили
321 Показати IP 10 Грудня 2014 11:50
Словом. Не зловживайте спиртним з жінками і не вірте мєнтам.
Капець Показати IP 10 Грудня 2014 14:45
Повісять все на бабу, а якийсь псих- маньяк розгулює вулицями Луцька і вже готує нову мотузку і гострить сокиру!(( "Пінкертони" куеві, поясніть темним, як баба змогла самотужки удушити здоровенного мужика, а тоді ще й "транспортувати" труп, вона що термінатор?
радистка кет до Капець Показати IP 10 Грудня 2014 20:43
Новий труп вже утворився. Півгодини тому (десь зразу після восьмої) в ефірі кричали шоб та машина опергрупи, яка на труп поїхала забрала судмедексперта по місцю проживання на грушевского.
Маніяк до Капець Показати IP 11 Грудня 2014 12:50
Я іду вже до тебе з нагостреною сокирою, да я термінатор
Діна Показати IP 10 Грудня 2014 16:28
Це мінти - сабакі .... Брєд повнєйний .... яка жінка ..... Дибіли и мінтяри .... працювати треба ... а не як завжди на якусь алкашку все сперти і справу закрити !!! Це вас псін треба в абізянік садити ... і шоб ви там згнили ... казли ви !!!!!
Абізянник до Діна Показати IP 11 Грудня 2014 12:53
тебе треба першою в абізянік. Казли тебе чекають
Прокурор-люстратор Показати IP 10 Грудня 2014 19:13
Петрушин гарно говорить. Але що він буде говорити, коли підійде графік його люстрації? Все, що він витворяв із слідчими, як він тиснув, щоб швидше розслідували кримінальні справи щодо активістів волинських майданів, яких він називав "жовто-блакитними придурками". - систематизовано... У нього вихід один: якнайшвидше звільнитися, бо коли звільнять по люстрації - 10 років волі не бачити, тобто 10 років державних посад йому не бачити. Так що думай, Толя...
Правий сектор до Прокурор-люстратор Показати IP 10 Грудня 2014 23:20
Дякуємо Прокурору-люстратору. Ми теж тримаємо пана Петрушина на гачку, бо в часи Майдану він наслідив добряче, діяв чітко та активно, як і вимагав режим Януковича. Жаль що немає з нами Сашка Білого та його автомата.
Петрушин до Правий сектор Показати IP 11 Грудня 2014 12:56
Люстратори, Правосеки вивчіться і приходьте працювати слідчими, може будете розслідувати краще всіх. Як кажуть словоблудити не мішки тягати
Правий сектор до Петрушин Показати IP 11 Грудня 2014 16:00
Слідчими ми можливо працювати будемо, а от тобі, пане Петрушин, працювати слідчим залишилося вже недовго...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus