USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сьогодні у Луцьку тимчасово перекриють декілька вулиць

8 Вересня 2019 08:00
У зв’язку з проведенням чемпіонату з бігу по шосе та легкоатлетичного забігу Dmytruk Luchesk Half Marathon декілька вулиць в Луцьку тимчасово перекриють.

Про це повідомляють організатори на сторінці у «Фейсбук».

Так, 8:30 до 9:30 години буде перекрито проспект Волі, вул. Богдана Хмельницького, Сенаторки Левчанівської, Глушець, Братковського, Плитниця, Замкова, Глушець, парк ім. Лесі Українки, Глушець.

З 8:30 до 12:00 обмежать рух транспорту вулицею Глушець, проїзд Тещин Язик, проспект Волі, вул. Задворецька, Клима Савури, Івана Огієнка, Шопена, пр-т Волі, вул. Паркова.

«Завжди складний, непопулярний, але вкрай необхідний момент для будь-якого масового спортивного заходу. У зв’язку із проведенням Dmytruk Luchesk Half Marathon в неділю, 8 вересня, буде обмежено рух транспорту.

Кому приносимо незручності – просимо вибачити, все розуміємо, але інакше ніяк», – інформують організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучанин Показати IP 31 Серпня 2019 18:39
Дмитрук це луцький ковбасник, чи хтось інший ?
Лучанин Показати IP 31 Серпня 2019 20:57
Ну чому ж інакше ніяк? Дякую що в неділю, а не посеред робочого дня як роблять псевдоуніверситети (псевдо, тому що нормальні були б проти того щоб вчити з самого початку студентів заважати роботі та життю міста). А якби своє міроприємство зробили б в другій половині дня, коли люди прийшли б з базарів, магазинів? Так, теж були б незручності, проте не настільки серйозні. Біг по шосе - це вже не нормально, бо шосе для автомобілів створене, а не для бігу. Можна було б ще придумати підтягування на лініях електропередач. Ну елетроенерію теж можна ж виключити.
ігор луцький Показати IP 31 Серпня 2019 21:18
От і добре,а то щось давненько перекриття центра не було.
Анонім Показати IP 8 Вересня 2019 09:29
Дмитрук зробив собі антирекламу.Ви вже з**бали своїм перекриттям вулиць.Стадіон є там і бігайте,хоть голі, що хочте там робіть,але не заважайте людям жити!!!!В людей терпіння не стальне.
Анонім Показати IP 8 Вересня 2019 12:24
12.30 коли вже відкриєте рух по Волі???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus