USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку 81-річний водій збив пішохода. Фото

4 Жовтня 2021 11:49
Аварії трапилися у Камінь-Каширському районі та Луцьку. За двома фактами розпочато кримінальні провадження, всі обставини з’ясовують слідчі.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Дорожньо-транспортна пригода трапилась 1 жовтня на автодорозі сполученням Луцьк-Маневичі-Дольськ. 27-річний житель Маневичів, керуючи автомобілем KIA, не надав перевагу у русі та зіткнувся з мотоциклом «Альфа», який рухався головною дорогою.

Внаслідок аварії постраждав керманич двоколісного, його госпіталізували у хірургічне відділення Маневицької центральної районної лікарні.
У цей же день у Луцьку 81-річний водій автомобіля «ЗАЗ» здійснив наїзд на 31-річного лучанина, що переходив дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Пішохід отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували.

Відомості за двома фактами внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 4 Жовтня 2021 12:01
Забирати посвідчення водія з виходом на пенсію,а не їздять по дорозі.Яка вже увага в 81 рік.
9 до Анонім Показати IP 4 Жовтня 2021 12:17
А про яку увагу молодих водіїв можна говорити,коли вони збивають на пішоходних переходах, їм що заважає ?!чи від віку залежить створення аварійних ситуацій, коли перевищують швидкість в населених пунктах, чи летять в лоб обганяючи підгору ,чи на поворотах. Що з такими водіями робити?! Мабуть також відбирати права, бо такий дибілізм не виліковний
Анонім до 9 Показати IP 4 Жовтня 2021 13:36
Так,відбирати права,створити комісію,яка б перевіряла психологічний стан...але це ніхто не зробить,бо ми звикли все і всіх купувати,куплять комісію..Купляють посвідчення...а той хто продає ці посвідчення є потенційним вбивцею.Тобто бардак був і буде,ніхто його не змінить,всі хочуть жити гарно.Оце що можемо то тут покричати і все,як було так і залишиться,якщо не гірше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus