USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку авто ледь не збило дитину на переході. Відео

18 Січня 2020 11:38
Водій ледве не збив дитину на пішохідному переході, обганяючи автомобіль, який зупинився, аби пропустити пішохода. Інцидент трапився у Луцьку на вулиці Дубнівській і був зафіксований на відеореєстратор іншого автомобіля.

Відео опублікував у фейсбук-спільноті «АвтоАндони Луцька» В’ячеслав Вовниш. Автор зазначає, що інцидент трапився у п’ятницю, 17 січня. На відеореєстраторі не виставлені час та дата.

Відео публікує видання Конкурент. Міститься ненормативна лексика.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
До Показати IP 18 Січня 2020 11:57
Таких випадків за день в місті багато. Жаль що поліцейські сидять в телефонах і не дивляться на дорогу тому в нас вмісті така ситуація на переходах... Хоч би одного автогандона оштрафували.
Читач Показати IP 18 Січня 2020 14:00
Цілком нормальна ситуація, водій проїжає пішоходний і цей момент дитина робить крок, де ви тут побачили ледь не збив хз. До речі 4.14 Пішоходам забороняється: a) Виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху; б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід; в) допускати самостійний, без нагляду дорослих, вихід дітей дошкільного віку на проїзну частину; г) переходити проїзну частину поза пішохідним переходом, якщо є розділювальна смуга або дорога має чотири і більше смуг для руху в обох напрямках, а також у місцях, де встановлено огородження; ґ) затримуватися і зупинятися на проїзній частині, якщо це не пов’язано із забезпеченням безпеки дорожнього руху; д) рухатися по автомагістралі чи дорозі для автомобілів, за винятком пішохідних доріжок, місць стоянки і відпочинку.
Баба Ганя до Читач Показати IP 18 Січня 2020 16:30
Уважніше перегляньте, ви не побачили друге авто.
Свідомий до Читач Показати IP 18 Січня 2020 23:31
Подивіться уважно всі перелічені вами пункти пішохід дитина виконала. А от дорослий водій порушник якого ви захищаєте здійснив обгін на пішохідному переході перетнувши дві суцільні лінії. Можливо саме ви і є тим водієм. Як знавець ПДР подивіться відео ще раз і процитуйте будь ласка всім нам пункти які він порушив. Бо такі порушення дійсно трапляєються досить часто і не завжди закінчуються так щасливо як цього разу.
Юля до Читач Показати IP 18 Січня 2020 23:46
Вибачте,шановний, але у Вас не все в порядку з головою. Страшно,якщо Ви справді сідаєте хакермо. Якщо Ви не купили права,а справді вчили правила, то Ви повинні знати, що перед переходом водій МУСИТЬ подивитися направо і наліво і переконатися,що ніхто не чекає перейти дорогу.І навіть,якщо нікого немає,він мусить дуже уважно дивитись і ногу перед гальмами тримати,на всякий випадок. Машина-це зброя,казав мій інструктор. Не вмієш їздити,не берись. Коли перед тобою інший автомобіль стоїть перед переходом, то включи мізки в подумай,чому????? Ще один аспект-дорогу переходила дитина,яка себе обережно поводила і пішла,коли автомобіль стоїть. В мене 3 дітей і на права я здавала без хабарів,тому їжджу по совісті.Бажаю тобі,щоб твої діти,якщо вони є (в чому сумніваюсь) чи будуть,не опинились в такій ситуації.
Анонім Показати IP 18 Січня 2020 14:04
номер АС1001АС?
! до Анонім Показати IP 18 Січня 2020 19:58
АС1001АО
лучанин Показати IP 18 Січня 2020 14:21
може пора вже новій поліції взятися за таких уродів водіїв і перестати робити тільки селфі, не подабаеться робота в поліції рапорт на стіл і в народне господарство
Пр до лучанин Показати IP 18 Січня 2020 17:01
За водіїв вони беруться нормально,а за пішоходів -ні,в нас одиниці знають ,як правильно переходити дорогу,,а більшість як йшли ,по тротуару,так і йдуть на дорогу, ніби бесмертні , бо вони на пішоході,вівці!!!!!!!
Баба Ганя Показати IP 18 Січня 2020 16:29
Незнаю хто порушив правила, але з запису чудово чути яке моральне бидляччя їде у авто. Можна уявити як вони в побуті в сім'ї спілкуються, мат за матом від свідомих українців. Сором журналістам що так навіть публікуєте!
по місті Показати IP 18 Січня 2020 16:44
Багато водіїв "шумахерів", але й пішоходи думають, що коли вони на пішохідному переході, то "безсмертні". Правила ПДР для всіх. Вчіть дітей впевнитись у безпечності переходу. Хоча "мамаши" теж бувають в неадекваті.
розмірковую Показати IP 18 Січня 2020 16:47
прем'єр звинувачує себе, що він "нуль в економіці", його міністр на себе говорить що від "не скриває що дебіл". Що ж ви хочете від електорату на дорогах?
Сергій Показати IP 19 Січня 2020 01:01
Пишите що 17 січня 20 року а на реєстраторів 20.12.19
Анонім Показати IP 19 Січня 2020 19:41
Так а що хіба ішов сніг 17 січня? Нічого не наплутали?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus