USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку «автоандони»-викладачі зіпсували дитячий майданчик

16 Квітня 2018 10:51
У Луцьку на проспекті Молоді 8А, викладачі СНУ повністю зіпсували дитячий майданчик, через який зробили собі заїзд на баскетбольне поле, де "припарковують" свої автомобілі.

На цю ситуацію поскаржилися лучани, які через таких "автоандонів" тепер не мають де гуляти з дітьми, повідомляє Під прицілом.

Шановані та освічені люди паркуються з грубим порушенням ПДР, ні можливі штрафи, ні нарікання пішоходів їх не зупиняють. Повернувшися з роботи, викладачі, незважаючи на людей, прямують своїми автівками через дитячий майданчик на "облаштовану" стоянку на баскетбольному полі.

Через таких от "автолюбителів", які зіпсували місце, де граються діти, жителі цього району будуть звинувачувати міську владу у неспроможності облаштувати відповідні дитячі майданчики біля житлових будинків, зазначає видання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Тарас Показати IP 16 Квітня 2018 11:11
так скиньтесь по пару гривень і обгородіть майданчик, колесами. парканом і т.д.
Вася до Тарас Показати IP 16 Квітня 2018 14:44
Пониють, як і всі інші "а де ж мені тоді машину ставити", але нічого страшного не станеться - пронесуть свою *раку на 30м далі до під'їзду.
Свідок до Тарас Показати IP 17 Квітня 2018 13:03
На майданчику була огорожа! Але автобидло спочатку знищило її кусок для заїзду, а коли місце стало розбитим просувається по периметру і нищить далі, шукаючи таку зручну для доїзду травичку а не зроблене ним же місиво.
5 общага Показати IP 16 Квітня 2018 11:35
усі такі чемні у нас, бо машини купили за хабарі, як і посвідчення водія, тому проблеми дітей
Свідок Показати IP 16 Квітня 2018 12:17
Колись там були і стовбці і колеса вкопані. "Автоандони" усе повиривали, після заборони ставити там свої гаражі.
Перехожий Показати IP 16 Квітня 2018 13:14
Неодноразово бачив, як в слякоть деякі машини до ранку стояли вгрузлі в тій грязюці, що самі і намісили... ))
Лучанин Показати IP 16 Квітня 2018 14:01
"Шановані та освічені люди ..." - це ви серйозно? Хто їх шанує? Та вони один одного не поважають... Хабарники...
я до Лучанин Показати IP 18 Квітня 2018 11:40
Довелося попрацювати в універі з шановними та освіченими... Я такого безкультур"я за все своє життя не бачила. Люди, та стара селянка, яка має 4 класи польської школи, культурніша за деяких викладачів. Заздріть страшна!!!! Плітки безкінечні. Всі з усіма воюють, гризуться. Не дай Боже десь виділитися - зжеруть. Всі навколо ідіоти - лише я розумний. Та вони б навіть лауреата нобелівської премії заклювали. І девіз лише один - а от за кордоном викладачі по 5 тисяч євро отримують. Звичайно, не всі такі. Є й інтелігенція. Тільки її скоро вже оті "непризнані генії" догризуть.
Вася Показати IP 16 Квітня 2018 18:53
Як вже надоїли оці пости "дивіться автоадони", "які вони погані".... а більше щось зробити, чим бути "діванними військами" слабо? більшість стоянок радянських будинків розраховані на 2-3 паркомісця на підїзд... Чому ніхто з цих ФОТОГРАФІВ не зареєстрував на сайті міської влади пропозицію розширити стоянку? Чи став активним ініціатором вирішення проблеми??? Ви ж "засранці" фотографуєте, пишете погане в інтернеті, а як тільки купляєте машини - стаєте такими ж самими...
Анонім до Вася Показати IP 16 Квітня 2018 19:20
Цинічненько, взяти і жалітися на відсутність паркомісць, а потім ще звалювати на когось, що не вирішують це питання для автобидла яке змісило дитячий майданчик в гівно.
Лучанин до Анонім Показати IP 17 Квітня 2018 09:18
А це до речі зараз вважається активною громадською позицією робити закиди типу: а типу що зробив? Ти що зробив щоб було паркомісце? (машина, то в мене, а ти роби, а я буду бидлом).
Фотограф до Вася Показати IP 18 Квітня 2018 10:07
Це фотограф має вирішувати цю проблему??? чи може все таки власники авто повинні бути в першу чергу зацікавлені у розширенні автостоянки?? Тим більше, що це все таки ОСББ, тобто є керівник, ініціативна група і т.д....Так що "Вася" ти хочеш щоб за твою проблему подбали інші, так? То підніми свою "діванну жо..у" і виріши сам. Ідійот
Анонім Показати IP 17 Квітня 2018 00:39
У таких випадках треба звертатися у ювінальну юстицію. Не погано,щоб це зробила би группа дітей, навіть організована дорослими. Аже це прушення прав дитини на дозвілля на упорядкованому для розваг місці.
Фотограф Показати IP 18 Квітня 2018 10:12
До речі, публікація зробила свою справу: хтось позасипав будівельним сміттям найбільші ями, виставили шини, засипані камінням, на проїзд...тобто рух пішов.
Оптиміст до Фотограф Показати IP 19 Квітня 2018 10:33
Та де там, вже сьогодні знову відсунули скати і катаються повним ходом. Справжні г@ндони і бидло. Слів немає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus