USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку авторки хенд-мейду видали благодійний календар

6 Березня 2016 17:00
Майстрині, яких у Луцьку доволі багато, створили творче об’єднання «Світ нашими руками» й вирішили видати тематичний календар. Стильні знімки підкреслюють вроду кожної жінки, розкривають її внутрішній світ і атмосферу творчого натхнення. Про це йдеться у матеріалі газети Волинські Новини від 3 березня (№5).

Проект має на меті популяризувати творчі ремесла як засіб для самовираження і благодійності. Моделі, візажисти, фотографи, дизайнери чаклували над календарем три місяці. І нарешті 1 березня, у перший день весни, берегині сімейних вогнищ представили видання в галереї «Луцьк» у міському Палаці культури. Влаштували виставку-продаж виробів ручної роботи і великоформатного календаря «Світ нашими руками».

«Об’єднала нас керамістка Катерина Новак, – розповідає одна з учасниць проекту Руслана Цибуліна. – Моделями стали майстрині, які в реальному житті є мамами, дружинами, господинями, працівницями різних галузей та просто жінками. Календар висвітлює їхнє перетворення на «Богинь мистецтва» в оточенні улюбленого хобі. Для календаря відібрали 12 представниць окремих напрямків».

Поки видали невеликий тираж. Організатори хочуть шукати спонсора для продовження проекту. Виставка у галереї триватиме протягом місяця. У цей період мисткині запланували багато майстер-класів і тематичних жіночих зустрічей. Гроші від продажу календаря та виробів хенд-мейду учасниці витратять на допомогу діткам із вадами розвитку з центру «Надія»: проводитимуть з ними реабілітацію творчістю.

Катерина Новак. Кераміка.Скульптура.

Руслана Цибуліна. Інтер’єрна іграшка, портретна лялька.



Олена Голоденко.Натуральна косметика.

Фото -

Євген Боярчук

Текст - Соломія ВЕРВИЧКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus