USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку батьки та вчителі змагалися на волейбольному майданчику

30 Березня 2019 11:07
З 25 до 28 березня, доки луцькі школярі відпочивали на канікулах, їхні батьки та вчителі боролись за спортивну честь навчальних закладів на волейбольному майданчику.

Турнір з волейболу серед вчителів та батьків учнів закладів загальної середньої освіти Луцька, що його третій рік поспіль організовує Фонд Ігоря Палиці "Тільки разом", з кожним роком набирає все більшої популярності. Цьогоріч участь у змаганнях взяли 19 навчальних закладів. Усі етапи змагань гостинно приймав НВК № 26. Варто зауважити, що господарі поля – золоті призери турніру у 2017–2018 роках. Чи тріумфуватиме навчальний заклад втретє – лишалося інтригою до кінця змагань, йдеться на сайті Фонду «Тільки разом».

За підсумками півфіналу за першість вели боротьбу НВК № 26 та НВК № 9. За третє місце змагалися команди гімназії № 14 та ЗОШ № 20. Упродовж всіх партій на майданчику панував неабиякий азарт та драйв. Сама ж гра була емоційно насиченою та цікавою. Після напруженої боротьби місця розподілилися таким чином:

1 місце – НВК № 9;

2 місце – НВК № 26;

3 місце – гімназія № 14.
«Торік наша команда теж змагалася з гімназією № 14 за третє місце. Тоді ми вибороли бронзову нагороду. Цього року нам трішки не вистачило командного духу й удачі», – каже гравець команди ЗОШ № 20 Олена Корінецька.

Проте, цьогоріч організатори започаткували нову номінацію для команди, що посіла 4 місце – «Воля до перемоги». Тож 20 школа також отримала медалі та цінні подарунки.

«Для НВК № 9 – цей турнір є змаганням року. Ми заздалегідь готуємося до нього. Директор нам іде на зустріч та активно вболіває за нашу команду», – зазначив учитель фізкультури НВК № 9 Ігор Кравчук.
Варто зазначити, що НВК № 9 впевнено йшов до перемоги упродовж трьох років. У 2017 році школа зайняла третє місце, торік – друге, і ось – довгоочікуваний тріумф.

«Ми дуже хотіли цієї перемоги. Для нас це було принципово. Ми знали суперників, налаштовувалися на боротьбу і нам вдалося виграти, – ділиться емоціями мама дев’ятикласника Данила Юліана Андрійчук. – Ми дуже любимо ці змагання, чекаємо їх цілий рік. Тут панує дружня атмосфера, яка згуртовує».

Для учня гімназії № 14 Сергія Матвійчука волейбол – улюблений вид спорту. Він грає у шкільній команді. Проте, на цих змаганнях хлопець не гравець, а глядач. Сергій активно вболіває за команду своєї школи, і навіть трішки хвилюється, адже на майданчику грає його тато – теж Сергій.
«Цей турнір об’єднує навколо спорту, навколо школи. Батьки, попри свою зайнятість, до змагань готуються заздалегідь. Фонд Ігоря Палиці дійсно приділяє велику увагу спорту та здоровому способу життя. Такі заходи однозначно потрібно продовжувати та розвивати», – переконаний президент Федерації волейболу Волинської області Ігор Рясик.

«Вперше такий турнір Фонд провів у 2017 році. Змагання були новинкою у спортивному житті міста. Проте турнір не лише прижився, а й став одним з найяскравіших та найпопулярніших заходів року. Про це свідчить шквал емоцій, гравців та уболівальників, що вирують на спортивному майданчику, – зауважує представник Фонду » Тільки разом" Дмитро Піддубний. – Дуже приємно, що велика кількість шкіл відгукується на участь, приємно, що батьки активно долучаються, показують приклад своїм діткам«.

Дмитро Піддубний вручив подяки та сувенірні подарунки суддівській колегії. Найстаршому учаснику турніру – вчителю фізкультури НВК № 26 Сергію Довгополюку подарували м’яча. Також брендовані м’ячі з логотипом фонду отримали всі команди-учасники. А призерів нагородили кубками, медалями, дипломами та спортивним інвентарем.
Зазначимо, що восени 2018 року Фонд Ігоря Палиці започаткував аналогічний турнір серед батьків та вчителів з міні-футболу. Перемогу в якому також виборола команда НВК № 9. Крім цього Фонд організовує змагання серед школярів, підтримує різноманітні спортивні заходи, що відбуваються у Луцьку та області, реалізовує проекти, спрямовані на розвиток спортивної інфраструктури. Адже спорт – важлива інвестиція у майбутнє, а спортивні проекти – в пріоритеті роботи Фонду «Тільки разом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus