USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відбувся волейбольний турнір серед дівчат

12 Вересня 2022 15:18
9 вересня у Волинській ОДЮСШ відбувся Відкритий турнір з волейболу серед дівчат 2008 року народження та молодших, присвячений Дню фізичної культури і спорту та Дню міста Луцька.

У змаганнях взяли участь шість команд: чотири з Луцька, ще дві – з Костополя та Львова.

Учасників змагань привітали голова Волинської обласної ради Григорій Недопад та представниця організатора турніру, очільниця правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода.

«Плануємо провести змагання з баскетболу, акробатики, легкої атлетики та інших видів. Будемо працювати над тим, аби спорт і далі розвивався на базі обласної дитячо-юнацької спортивної школи», – каже директор ДЮСШ Дмитро Піддубний, який і прийняв міжрегіональні змагання.
«Попри те, що в Україні триває війна, у наших дітей величезне бажання тренуватися й розвиватися. І вони показують чудові результати. Хочу відзначити, що волейбол на Волині – на високому рівні, а наші команди грають у професійній лізі, – каже Григорій Недопад. – У непростий для України час наші спортсмени неабияк надихають своїми досягненнями та результатами на міжнародній арені. І те, як дитячі волейбольні команди відіграли турнір, захоплює. Ми вдячні їм за неймовірні емоції».
Переможцями турніру стала команда дівчат «Луцьк 3» під керівництвом тренера Іванни Ковальчук. Друге місце посіла команда «Луцьк 1», третє місце дісталося костополянам. Окрім медалей та кубків, які отримали команди, організатори також відзначили кращих гравчинь з кожної команди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus