USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку без дозволу міськради з’явилась оренда електросамокатів

27 Травня 2022 15:53
У центрі Луцька з’явились електросамокати, які можна орендувати. Проте у міськраді інформують, що жодних дозволів на таку діяльність не видавали.

Зокрема, точку прокату електросамокатів помітили на Театральному майдані.

Однак, як повідомив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини директор департаменту економічної політики Луцькради Борис Смаль, до органу місцевого самоврядування за дозволом ніхто не звертався.

«Жодних дозвільних документів міська рада на таку діяльність не видавала. Ми почали шукати цього підприємця, аби він належним чином зареєструвати власну діяльність і отримати всі необхідні дозволи. Його розшукали, тож він поки думає, чи оформлювати роботу офіційно», – пояснив він.

Зауважимо, аналогічна ситуація з орендою електросамокатів була в Луцьку й торік: підприємці запустили прокат до того, як отримали дозвіл на це.

Борис Смаль також повідомив, що про цей факт уже повідомили департамент муніципальної варти. Очільниця муніципалів Юлія Сиротинська зазначила, що працівники департаменту будуть виїжджати на місце і з’ясовувати ситуацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
читач Показати IP 27 Травня 2022 16:52
«Без дозволу» = не занесли
Лучаний Показати IP 28 Травня 2022 01:23
Ну чого все так ускладняти. Які саме самокати, як їхеій додаток називається? Сказали "А" то скажіть і "Б"
Дід Показати IP 20 Червня 2022 15:34
Образилася що ніхто не заніс ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus