USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку бігали, щоб врятувати життя

25 Квітня 2016 13:26
Перший благодійний забіг «Крок до подиху в нове життя» відбувся 24 квітня 2016 року у Луцьку.

Дійство організували регіональний представник Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» Волинь спільно з Волинським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», - повідомили у прес-службі Центру.

Захід відбувся з метою популяризації спорту серед громади міста та сприяння розвитку благодійного руху на Волині та збір коштів в рамках ХІ всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» - для придбання обладнання в реанімаційне відділення Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання.

Зі слів організаторів, благодійний забіг – це час для того, щоб не тільки зміцнити своє здоров’я, а й показати, що є небайдужі люди, які прагнуть допомагати один одному.

Програма заходу включала урочисте відкриття концерту «Містечка щасливих людей», майстер-класи, ярмарки, виставки (виготовлення виробів з соломки, виставка картин, ярмарок солодощів, перевірка тиску, визначення маси тіла), показові виступи художніх колективів, конкурс дитячих малюнків.

«Цей захід вкотре показав людям, що для того, щоб зробити добру справу, не обов’язково мати великі статки, достатньо просто бути поруч», - зазначили організатори заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus