USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку - благодійний ярмарок

29 Листопада 2014 13:31
Дводенний благодійний ярмарок, де підприємці, студенти, творчі формації, продаючи свої вироби, збирають гроші для воїнів АТО, відкрився сьогодні, 29 листопада, у Луцьку, в палаці учнівської молоді. Про це повідомляє «ZIK».

Увесь дохід за проданий товар продавці передадуть на допомогу української армії. Серед викладеного на торгові ятки – речі, виготовлені підприємствами та хенд-мейд творчих майстерень. Окрім книг, вишиванок, кераміки, тут продають намальовані у волинських колоніях картини. Студенти Східноєвропейського національного університету представили ляльки-мотанки, а дівчата з івент-агентства спеціально для ярмарку виготовили іграшки з сіна, прикраси на ялинку, блокноти, листівки. Серед виробів ручної роботи тут також є сумки, посуд, прикраси, сувеніри.

«Тільки таким чином ми можемо допомогти нашим побратимам. Всі виручені гроші ми віддамо в АТО», – розповіла продавець вишиванок Олександра Веремчук.

Товар на деяких ятках не має встановлених цін. Покупцям пропонують самостійно визначити вартість придбаного. Благодійний ярмарок в Луцьку триматиме протягом двох вихідних днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus