USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку - благодійний показ вистави «Олє-Лукоє»

12 Грудня 2015 13:13
В обласному центрі Волині презентують виставу за мотивами казки Ганса Крістіана Андерсена «Олє-Лукоє». Під час заходу збиратимуть кошти для діток, які хворіють на невиліковні захворювання.

Про це повідомляють організатори заходу.

Неодноразово творча Studio N.Zh та Волинська обласна бібліотека для юнацтва робили для лучан благодійні вистави. Тож напередодні новорічно-різдвяних свят вони пропонують дітям та дорослим поринути у світ казок.

Зокрема, 14 грудня о 18.00 у приміщенні Волинського обласного академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка відбудеться постановка казки «Олє-Лукоє».

Вхід на захід – вільний.

Під час феєрії волонтери БФ «СТОПРАК» збиратимуть кошти для діток, які хворі на невиліковні захворювання. З 17.00 у приміщенні театру відбудеться благодійний ярмарок в рамках акції «Тепла іграшка надії». «Запрошуємо лучан та гостей міста на виставу! Давайте творити добро разом!», - пишуть організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus