USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку - зарослі небезпечної рослини

27 Травня 2014 10:23
На зарослі небезпечної для здоров’я рослини нарікають лучани.

Про це йшлося під час оперативної наради у Луцького міського голови, що відбулася 27 травня.

Звернення про зарослі рослин борщівника по вулиці Шопена, поблизу дитячої залізниці, надійшло у групу оперативного реагування «15-80». Про це повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карпяк. З її слів, звернення передали на реагування у відділ екології Луцької міської ради.

«Це рослина, яка розповсюджується миттєво, ми заростемо борщівником у тому районі, а там діти є», - зазначив міський голова Микола Романюк.

Він зазначив, що вивести борщівник практично неможливо та закликав працівників відділу екології вирішити це питання, а не «перекладати папірці у кабінетах».

До того ж, він звернув увагу на те, що місто заростає травою, викошувати яку наразі ніхто не збирається.

«Якщо до кінця тижня місто не буде викошене, будуть притягнуті до відповідальності, серйозно, до звільнення з роботи, деякі працівники департаменту житлово-комунального господарства. Це стосуватиметься і всіх, хто за договорами та тендерами повигравав саме цей вид роботи. Трава по пояс сьогодні в місті, будинки пообростали і нікому нічого не треба», - обурився Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Віктор Показати IP 27 Травня 2014 10:35
Борщовик, то якась чума....він захоплює все нові і нові території. Я сам отримав опіки відпочиваючи біля Стиру, Все заростає, ніхто нічого не робить. Це питання потрібно піднімати на рівні області, бо території захоплені борщовиком все збільшуються і з цим потрібно щось робити!
рома Показати IP 27 Травня 2014 12:16
там ще конопля росте десь дика напевно
поліщук до рома Показати IP 27 Травня 2014 12:38
конопля нехай буде, а раптом нормальна. )))
сапалаївчанин Показати IP 27 Травня 2014 12:34
Вздовж р.Сапалаївки та в хащосмугах біля неї (як йти від станції дитячої залізниці) крім борщівнику хватає й інших небезпечних алергенних рослин...
333 Показати IP 27 Травня 2014 14:37
Це питання треба підіймати на рівні області. Не знаю як в інших районах, але Горохівський район дуже охопила ця рослина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus