USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

22-23 червня у Луцьку обмежать розважальні заходи

17 Червня 2015 18:25
Міський голова Микола Романюк підписав розпорядження про відзначення у Луцьку Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Так, 22 червня о 12.00 годині на меморіальному комплексі «Вічна Слава» відбудеться панахида і покладання квітів до пам’ятного знаку “Поранений солдат” за участю представників підприємств, установ, ветеранських та інших громадських організацій міста.

Цього дня у місті обмежать проведення розважально-концертних заходів та звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування. На знак скорботи за загиблими у роки Другої світової війни - приспустять Державні Прапори України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради та комунальних підприємствах міста, державних підприємствах, установах, організаціях на території міста.

А 23 червня у Луцьку оголосили Днем жалоби.

Відповідне розпорядження підписав міський очільник.

До цього дня готуватимуться лучани особливо. Відбудеться санітарне прибирання Замкової площі, пам’ятних знаків та місць поховань на території Державного історико-культурного заповідника «Старий Луцьк» та на вулиці Карпенка-Карого.

У День жалоби на знак скорботи за жертвами розстрілу в’язнів у Луцькій тюрмі 23 червня 1941 року, у Луцькій тюрмі забезпечать приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради та комунальних підприємствах міста, державних підприємствах, установах, організаціях на території міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 17 Червня 2015 19:27
Війна для українців почалась 1 вересня 1939 року.
Анонім до дідо Показати IP 17 Червня 2015 19:53
Што?!!
Анонім до Анонім Показати IP 17 Червня 2015 20:02
Да это у него новая бздычка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus