USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку боротимуться за нічну тишу в громадських місцях

26 Лютого 2015 11:59
Зміни у правилах додержання тиші в громадських місцях Луцька затвердили у міськраді.

Проект рішення про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2008 № 33/5 «Про затвердження Правил додержання тиші в громадських місцях на території міста Луцька» розглядали під час 71-ї сесії міськради 26 лютого.

Як повідомив начальник управління розвитку підприємництва та реклами міськради Олександр Козлюк, відповідно до пропонованих змін, обмежать роботу кіосків, інтернет-клубів та комп’ютерних клубів з 8.00 до 22.00, у зв’язку із численними порушеннями та виявленням у закладах у нічний час неповнолітніх. Також, якщо протягом трьох місяців у роботі закладу зафіксують більше двох порушень, це призведе до зміни режиму роботи суб’єкту господарювання.

Режим роботи у межах часу з 7.00 до 23.00 встановлюватимуть для об’єктів торгівлі, сфери послуг та закладів ресторанного господарства, розташованих у житлових будинках. На цілодобовий режим роботи можуть розраховувати об’єкти торгівлі, ресторанного господарства та послуг у нежитлових будинках, на території АЗС, об’єкти з цілодобовим режимом роботи (готелі, залізничний вокзал), аптеки, розважальні заклади.

Депутат Анатолій Пархом’юк запитав у начальника управління, яким чином здійснюється контроль за роботою закладів, адже громадяни часто нарікають на порушення, які не фіксують контролюючі органи.

Олександр Козлюк відповів, що під час минулої сесії він повідомляв про понад 70 складених протоколів щодо продажу алкоголю, проте часто суб’єкти господарювання продовжують роботу навіть після штрафних санкцій. Перевірки здійснюються двічі на тиждень робочою групою, працівниками СЕС та міліції.

Депутат зазначив, що поблизу «славнозвісної «Шайби» - клубу «Колізей» - функціонує кіоск «Вишенька», на який мешканці постійно скаржаться, повідомляючи по продаж алкоголю вночі. На це Олександр Козлюк відповів, що «Вишенька» не погодила режим роботи, а працівники міліції постійно складають протоколи про порушення у цьому суб’єкті господарювання.

У підсумку, депутати підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Коля Показати IP 26 Лютого 2015 12:06
А БУРАтіно? імені Романюка...
Анонім Показати IP 26 Лютого 2015 12:13
З курінням у громадських місцях покінчено. Як диміли, так і продовжують. Тепер візьмуться за тишу. Ну-ну...
Баба Мотря Показати IP 26 Лютого 2015 13:38
А клуби біля житлових будинків???? Це не життя, це пекло, особливо на вихідних, коли на шваль збирається, а потмі цілу ніч роз'їжджаються додому. Одні матюки, крики, а потім ще й гупання з машин. Це все відбувається навіть під час днів жалоби. Куди дивиться мер? В службі 15 80 теж всім пофіг. Срач скрізь і безлад
я до Баба Мотря Показати IP 26 Лютого 2015 15:09
повнісю погоджуюсь!!! треба брати приклад з прикарпаття і львівщини...наступає піст--дискотеки закривають!!
Троліки Показати IP 26 Лютого 2015 15:11
Не забудьте "подякувати" Самообороні, бо то вони у цьому винні :-)
Мойша Показати IP 26 Лютого 2015 15:21
Романюк забагато на себе бере, хай читає, а то вже дістав, як для Карабаса то все можна, а як іншим - то зась! Читайте: http://www.dkrp.gov.ua/info/2193
01 Показати IP 26 Лютого 2015 22:30
зверніть увагу на магазин кафе "Домашній" по вул. Тарасова, 29. Щовечора після 22.00 збираються підлітки, які шумлять та розпивають алкоголь перед закладом, порушуючи громадський порядок та заважають мешканцям прилеглих будинків!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus