USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

У Луцьку буде реабілітаційний центр для військових Recovery

23 Жовтня 2023 15:16
На Волині збудують реабілітаційний центр Recovery.

Про це повідомив начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

«Днями підписав Меморандум про співпрацю, результатом якої стане реконструкція та будівництво реабілітаційного центру Recovery Віктора та Олени Пінчуків на базі Волинської обласної клінічної лікарні», – зазначає очільник області.

Зокрема, згідно з документом, невдовзі розроблять проєктно-кошторисну документацію, після чого почнуть будівельні роботи. Площа центру становитиме 2000 кв. м.

Враховано всі побажання медзакладу, на базі якого створять центр, щодо виду палат, кількості місць (мінімум для 50 пацієнтів), інклюзивності, кондиціонування, санітарних кімнат тощо. Окрім цього, для закладу закуплять необхідне обладнання.

Реалізовуватимуть проєкт приблизно пів року. Доти ж вже готують штат для роботи у центрі. Зокрема наразі створено мультидисциплінарні команди для роботи у закладі, де надаватимуть післягостру реабілітацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus