USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку розпочався Чемпіонат України з дзюдо

16 Лютого 2018 23:15
У Луцьку стартував Чемпіонат України з дзюдо серед кадетів до 18 років, повідомили у прес-службі міської ради.

Урочисте відкриття змагань, у якому взяв участь виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт, відбулося 16 лютого. Він привітав усіх учасників та зазначив, що нашому місту надзвичайно приємно приймати такі визначні спортивні події.

“Я бажаю вам проявити усі свої вміння, навички, а ми отримаємо насолоду, спостерігаючи за змаганнями”, - сказав Григорій Пустовіт.
Основною метою змагань є визначення найсильніших спортсменів — кандидатів до збірних команд України для участі у чемпіонаті Європи, ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх та Кубках Європи серед кадетів до 18 років.

Змагання проводитимуться з 16 по 17 лютого 2018 року в приміщенні обласної ДЮСШ.

Загальне керівництво підготовкою і проведенням чемпіонату України з дзюдо серед кадетів до 18 років здійснюється відділом єдиноборств, складно-координаційних та стрілецьких літніх олімпійських видів спорту департаменту олімпійського спорту Міністерства молоді та спорту України, Федерацією дзюдо України та Федерацією дзюдо Волині.

До участі у чемпіонаті України з дзюдо серед кадетів до 18 років допускаються спортсмени 2001-2003 р.н. з 24 областей та міста Києва, які мають спортивну кваліфікацію не нижче першого юнацького розряду та ІІІ кю (зелений пояс).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus