USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку через борг фірми продадуть частину гуртожитку

7 Жовтня 2015 17:55
Значну частину першого поверху гуртожитку, що знаходиться за адресою вулиця Ковельська, 3 продадуть шляхом прилюдних торгів за борги фірми «Волинська інвестиційна група».

Відповідне рішення сьогодні прийняла колегія суддів Господарського суду Волинської області, - повідомляє «Під Прицілом».

Так, ще у вересні 2013 року ПАТ «Західінкомбанк» звернувся до суду з позовом про стягнення заборгованості за кредитним договором, укладеним під ПАТ «Західінкомбанк» та ТзОВ «Волинська інвестиційна група» за рахунок заставного майна.

З матеріалів справи стало відомо, що ще у 2007 році ТзОВ «Волинська інвестиційна група» взяла в банку кредит в сумі 400 000 доларів, терміном до серпня 2010 року під 14% річних. Однак за станом на 1 жовтня 2010 року фірма боргувала банку 6 399 927 гривень. ТзОВ «Волинська інвестиційна група» зареєстроване за адресою у Луцьку: вулиця Ковельська, 3, і позиціонує свою діяльність як агентство нерухомості.
Разом з тим, на гарантію повернення кредитних коштів поручителем «Волинської інвестиційної групи» виступило ТзОВ «Волиньметбуд» і віддало під заставу банку частину приміщень гуртожитку, що знаходиться за адресою: вулиця Ковельська, 3.

Зауважимо, що і фірма-поручитель прописана за цією ж адресою, а її засновником є брат депутата Луцької міськради Романа Бондарука - Юрій.
Зрештою, у 2013 році банк звернувся до суду з вимогою стягнути заборгованість по кредиту за рахунок майна поручителя. Під час розгляду справи позивачі клопотали про призначення судової будівельно-технічної експертизи, яка згодом визначила, що ринкова вартість заставного майна складає 8 488 000 гривень.

Тож колегія суддів Господарського суду під головування Сергія Бондарєва вирішила позов ПАТ «Західінкомбанк» задовольнити, заявлене майно продати з прилюдних торгів з початковою ціною в сумі 8 488 000, і тим самим погасити заборгованість фірми перед банком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Героям Слава Показати IP 7 Жовтня 2015 18:54
Щоб підійти до цього, треба було 5 років розмов і боротьби з Бодаруками-Осіповими. І баланди хлопята в Маневицькій колонії не їдять, і дорогими авто їздять. Яку прекрасну державу маємо! Усім добре, усім весело. Слава Україні!!!
До відома Показати IP 8 Жовтня 2015 08:46
Хто такі Бондаруки і що вони вкрали в міста всі давно вже знають і щей те що саме піармен Осіпов втілюва всі схеми.Одак Осіпов курував віджаття в міста лише декількох фірм.Всі інші оборудки проводились і до цього часу проводяться з допомогою Виконавчої служби.А саме Бень це колишній начальник служби та там ще ціла кагорта юристі в які отрмали відкат і продоважують віджимати міське майно.Цей гуртожиток ще в 2013 році мав бути проданий за борги.Однак порішали і Примуса затягнули справу.А далі лише СХЕМА: проводять оцінку заставного майна в потрібного експерта за потрібну ціну(захмарну) передають на торги, де державний виконавець уцінює на 1 чи 2 відсотки) і результат майно не раалізується за такою ціною.Далі банку пропонують забрати на баланс майно за кредит,банк залюбкки цеб зробив але не може бо ліквідується.Одак це майно зарвз і 150 тис. дол не коштує тобто бондарук вже зароюив мнімімум 250 тис. доларів але майно ж віджате у міста тобто потративши нуль заробляєш 400 тис. доларів.Далі майно переходить в ФГВФО і реалізується за тисяч 50-70 назад Бондаруку.Вот вам паневе закона схема збагаченяя Осіпова Бондарука Беня Войдюка(також колишній виконавець)А примуса за 5-10 тис. раді приймати участь в цій Схемі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus