USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку чоловік напав на муніципалів з газовим балончиком: йому обмежили волю на 3 роки

6 Червня 2021 23:49
В обласному центрі Волині судили чоловіка, який напав на двох інспекторів департаменту муніципальної варти, розпиливши їм в обличчя вміст газового балончика.

Луцький міськрайонний суд обмежив нападнику волю на три роки.

Злочин трапився 28 серпня минулого року поблизу департаменту муніципальної варти на вулиці Богдана Хмельницького, 17. Так, обвинувачений розпилив вміст балончика сльозоточивої та дратівливої дії Шип-1б в обличчя двох муніципалів. Потерпілі отримали легкі тілесні ушкодження у вигляді хімічного опіку кон'юктиви обох очей легкого ступеню.

Обвинувачений у суді своєї вини не визнав. Він розповів, що 28 серпня перебував на вулиці Вороніхіна. Набираючи воду з колодязя, чоловік помітив, як з його причепа двоє осіб викрали дві бочки з молоком об`ємом по 50 літрів кожна, завантажили в автомобіль і поїхали. Він почав переслідувати цих осіб, щоб повернути своє майно. Догнав їх лише біля приміщення департаменту муніципальної варти, де викликав працівників поліції. Після цього він застосував до потерпілих газовий балончик. З його слів, він не мав наміру завдавати умисного легкого тілесного ушкодження службовим особам, а лише захищав своє майно, яке, на його думку, було вкрадене.

Натомість один з потерпілих муніципалів повідомив, що обвинуваченого раніше притягали до адміністративної відповідальності, попереджуючи, що незаконну продукцію будуть вилучати. Цього разу так і сталося. Вони помітили незаконну торгівлю молоком з бочок, біля яких стояла продавчиня без офіційного працевлаштування, також туди підійшов батько обвинуваченого. Муніципали склали відповідний протокол та вилучили продукцію, яку повезли до департаменту, біля якого на них і напав обвинувачений.

Дослідивши всі докази та вислухавши усі сторони, суд визнав нападника винним та призначив йому покарання у виді трьох років обмеження волі.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Шарій Показати IP 7 Червня 2021 07:49
все правильно він зробив. яке вони мають право вилучати продукцію?
Сс Показати IP 7 Червня 2021 08:07
За що? Муніципали діють вибірково, своїх авто які стоять з порушенням біля управління не штрафують. По місту також вистачає недоторканих...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus