USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку вдруге за рік спіймали п’яного водія BMW без прав: його оштрафували на 41 тис. грн

23 Січня 2024 23:29
В обласному центрі Волині за кермом BMW спіймали водія, який любить керувати авто у стані алкогольного сп’яніння. Він отримав два адмінпротоколи, адже не лише сів п’яним за кермом, а й не мав водійського посвідчення.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду.

Як вказано у матеріалах справи, правопорушення сталося 29 листопада минулого року після обіду. Водій BMW 318 Роман Г. рухався вулицею Глушець, 11 у стані алкогольного сп’яніння, не маючи водійського посвідчення. Результат драгера – 1,36 проміле.

Читати ще: У Луцьку адвокат намагалася «відмазати» водія, якого вдруге спіймали п'яним за кермом

Його дії кваліфікували за ч.5 ст. 126 та ч.2 ст. 130 КУпАП, адже обидва правопорушення він вчинив повторно протягом року.

До суду Роман Г. вирішив не з’являтися, але і без його присутності представники Феміди дійшли висновку, що чоловік винен у правопорушеннях, зокрема це підтверджували докази.

Врахувавши всі обставини, суд оштрафував водія на 40 тисяч 800 гривень та на п’ять років позбавив його права керувати транспортними засобами.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Павло Показати IP 24 Січня 2024 08:52
П'яний, без прав , вдруге за рік і всього лише штраф?!!! треба мабуть почекати поки він когось зіб'є, а тоді вже відібрати авто. Хоча тоді мабуть знову отримає лише штраф.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus