USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку чоловіка пограбували на 40 тис. в день новосілля

11 Вересня 2018 19:00
У лучанина в день новосілля з будинку вкрали 35 тисяч гривень та 200 доларів США. Проте чоловіка, якого звинувачували у крадіжці, виправдали, оскільки у суді не вдалося довести його причетність до злочину.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 4 вересня.

Як вказано в обвинувальному акті, раніше судимий лучанин звинувачується в тому, що він 31 березня 2017 року, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, за попередньою змовою із невстановленою особою незаконно проник до будинку, де із застосуванням насильства, що не є небезпечним для життя і здоров'я потерпілого, відкрито викрав майно потерпілого.

Зокрема, в той час, коли потерпілий відчинив вхідні двері свого будинку, невстановлена особа нанесла йому удар по обличчю та по тулубу, а потому дістала із кишені його штанів гаманець із грошовими коштами в сумі 35 000 гривень та 200 доларів США. В цей момент обвинувачений незаконно проник через відчинені вхідні двері даного будинку, зайшов у спальну кімнату, де зі столу викрав мобільний телефон марки «Nomi».

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні злочину не визнав.

Як розповів суду потерпілий, він святкував новосілля із однокласником, його дружиною і донькою. Крім того, на застілля завітали обвинувачений зі знайомим, а також були присутні незнайомі господарю особи. Зі слів чоловіка, близько 23.00 усі гості розійшлися, тож він ліг спати. Проте згодом почув, як щось грюкнуло у вікно, а потім хтось постукав у двері.

Коли ж господар відкрив їх, аби перевірити хто там, в будинок заскочили двоє чоловіків міцної статури та збили його з ніг. Один із них забіг у помешкання та прихопив телефон, а інший зловмисник побив господаря та забрав з його кишені гаманець, у якому було 200 доларів та декілька тисяч гривень. Після цього зловмисники накивали п’ятами. Проте, як наголосив потерпілий під час суду, він не може впізнати обвинуваченого, оскільки чоловіки були в масках, до того ж, вищі зростом, ніж обвинувачений.

Суд встановив, що стороною обвинувачення не доведено наявності складової частини об'єктивної сторони кримінального правопорушення. Отож, суд визнав чоловіка невинним у пред'явленому обвинуваченні та виправдав за недоведеністю у вчиненні кримінального правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
опа Показати IP 11 Вересня 2018 19:30
...ліг спати..., проснувся щоб відкрити двері... з кишені витягли гаманець. Він одягнений спав ще й гаманець з 35т.грн. в кишені тримав. Що ж тут дивного, всі так сплять.
valdis peish Показати IP 12 Вересня 2018 12:08
в нього в трусах пришитий потаємний карман - там і був гаманець

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus