USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку чистять дно Стиру

10 Квітня 2018 19:34
Близько 270 учасників із чотирьох громадських організацій загартовуються на набережній та у річці Стир в центральному парку Луцька.

Про це розповів на своїй сторінці у Facebook написав заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

"Олександр Лукашевський, активіст громадської організації «Асоціація зимового плавання і фізичної культури», із яким ми зустрілись нещодавно на березі Стиру. Пан Олександр звернувся із проханням про очистку від зайвої та проблемної рослинності вздовж берегової лінії річки, де прихильники оздоровчих процедур полюбляють плавати", - пише Недопад.

З його слів, очищення річки Стир уже в процесі, дно річки чистять із залученням водолазів та активістів, а зайву рослинність у вказаних місцях приберуть після того, як спаде «велика вода». Також буде розглянуте прохання Олександра про вирівнювання спуску до річки уздовж берегової лінії, будуть встановлені й сходи із поручнем для спуску у воду.

"До виконання запланованих робіт залучимо соціально відповідальний бізнес. Вдячний Олександру за звернення і за активну роботу по сприянню і популяризації здорового способу життя", - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Любитель Показати IP 10 Квітня 2018 20:58
Та й справді, молодці шо зайнялись прекрасною водоймою за стільки років! Але, є одне але... зараз же нерестовий період... ладно автодор дорогу робить під зиму в сніг і мороз... можна напевно було б ці дійства перенести на опісля природнього збільшення поголів'я дикої риби... проте, хоч так...
Anonymous Показати IP 10 Квітня 2018 21:02
Під час нерестової заборони не можна ловити більш як на 1 гачок і плавати човном, наводити шум "чисткою" (яка пройде значно легше, коли спаде вода) - можна... Не ту країну назвали Гондурасом!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus