USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Продавці штучних квітів у Луцьку хочуть легалізувати торгівлю

28 Липня 2016 14:26
З проханням посприяти в легалізації торгівлі штучними квітами на ринку по проспекту Соборності звернулися луцькі підприємці.

Про це 27 липня йшлося під час 11-ї сесії Луцької міської ради.

У запиті до Луцького міського голови член фракції «УКРОП» Тетяна Янчук повідомила, що до неї звернулися підприємці ринку, що по проспекту Соборності, 11а, які просять вирішити питання щодо легалізації торгівлі штучними квітами. Ринок заснований розпорядженням міськради від 31.10.2000 року. У 2007 році підприємці звернулися у Луцькраду з проханням виділити ділянку для будівництва павільйонів та облагородження території, а під час засідання архітектурно-будівничої ради при виконкомі 20.03.2008 року управлінню архітектури рекомендували погодити запропоновану проектну пропозицію. Таким чином, виконавчі органи міськради не висунули жодних заперечень щодо діяльності підприємців на вказаній території. Втім, у 2012 році з ініціативи ДКП «Молодість» розірвали договори оренди торговельних місць з 11 суб’єктами господарювання на квітковому ринку. З 2012 року підприємці зверталися до міської ради з проханням укласти з ними нові договори оренди.
Депутат зазначила, що підприємці здійснюють торгівлю протягом 16 років без непорозумінь та інцидентів. Вони своєчасно сплачували податки та орендні платежі. Тетяна Янчук просила розглянути звернення підприємців щодо торгівлі штучними квітами по проспекту Соборності, 11а, дати можливість привести у відповідність дозвільну документацію та внести об’єкти в комплексну схему розміщення тимчасових споруд.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
??? Показати IP 28 Липня 2016 23:23
Яка отрута в повітрі та на грунті після спалювання цього непотребу !!! Спробуй купити штучні квіти в Німеччині......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus