USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку демонтували незаконні кіоски

3 Жовтня 2016 11:08
Луцькі муніципали демонтували незаконно встановлені МАФи.

Про це повідомили у прес-службі Департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради.

Кіоски демонтували 3 жовтня. На вулиці Кравчука зняли споруду, встановлену на тротуарі, оскільки вона заважала руху пішоходів.

Також знесли звичний хлібний кіоск по проспекту Волі, а на вулиці Єршова стало менше на три споруди.

Нагадаємо, цього року виконком прийняв вже більше 200 рішень про демонтаж таких конструкцій. До кінця року хочуть знести ще близько 600 об'єктів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 3 Жовтня 2016 11:29
Там всю вулицю Кравчука аж до пр. Соборності треба звільнити від кіосків. А то вона вже з вулиці перетворилася на стежку Кравчука .Тротуари заставлені товаром, кіоски стоять над інженерними мережами, паркуються з порушеннями ПДР, газони витоптані, а для руху з трудом впритирку залишилось пів полоси.Не дай бог виникне потреба, то ні пожавтомобіль, ні швидка допомога не проїдуть. А ну проявіть принциповість !
Сусідка Показати IP 3 Жовтня 2016 13:54
Ну а кому вже заважав кіоск з хлібом між будинками на Волі?Не естетично виглядав заставте власника привести в порядок!!!! А просто так демонтувати- в найближчих будинках живе повно людей старшого віку- це ж. хліб , а не черговий генделик - розливайка..... Глибоко розчарована такою позицією - всіх під одну гребінку. Чи може розчишається місце під Теремно хліб? На Конякіна новенький кіоск/ біля Салюта/. Він демонтажу не підлягає?????
бровкін Показати IP 3 Жовтня 2016 14:30
Притон по вул.Даньшина змилуйтесь ліквідуйте!!!!!!!!!!!!!!!!! Невже влада не бачить, що там робиться???? Спиртне продають навіть дітям, і напевно не тільки спиртне там реалізують.... Пють, вживають, ...нюхають і т.д. і в туалет ходять там же!!!!
Лучеськ Показати IP 4 Жовтня 2016 11:49
Правильно роблять!!! Всякої Шаурм-кіосків понаставляють незаконно і щей людей травлять!!! Порядок це добре!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus