USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку діток з аутизмом привітали із новорічно-різдвяними святами

10 Січня 2020 18:37
У Луцьку привітали з новорічно-різдвяними святами вихованців громадської організації «Янголята», інформують у Луцькій міській раді.

Святкова зустріч відбулася у комунальному приміщенні на вулиці Огієнка, 20, яке у 2019-му році відкрили саме для потреб цієї організації. ГО «Янголята» об’єднала батьків, що виховують діток із розладами аутичного спектру. Тут є все необхідне для розвитку здібностей дітей та підготовки до самостійного життя: сучасний ремонт, кімнати для групових та самостійних занять.
Від імені вихованців та їх батьків подякувала керівництву міста за підтримку та турботу голова організації Юлія Поліщук, наголосивши, що саме завдяки підтримці міської ради кожного року маленькі лучани беруть участь у Міжнародному дитячому фестивалі ANCA у Туреччині та гідно представляють наше місто. «Луцьк став єдиним містом, котре повністю профінансувало поїздку дітей у Туреччину для участі у фестивалі», - додала вона.
«Період новорічно-різдвяних свят- особливий сповнений приємних очікувань, віри у чудо. Я бажаю кожному з вас здійснення заповітних бажань, міцного здоров’я та Божого благословіння. Дякую за вашу активність та ініціативність. У нас склалася гарна співпраця, і в наступному році вона буде продовжуватися. Зі свого боку докладемо зусиль, аби допомагати вашим діткам», – звернувся до присутніх радник міського голови Ігор Поліщук.

Потому діти отримали солодкі новорічні подарунки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus