USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку діти з синдромом Дауна разом з батьками плетуть маскувальні сітки

27 Березня 2022 12:36
35 маскувальних сіток сплели у Луцьку батьки та діти з громадської організації «Батьки дітей з синдромом Дауна».

Щодня плести сітки приходить 20 людей. До роботи долучаються не лише батьки та діти з громадської організації, а й люди, які приїхали на Волинь із територій, де тривають бої, повідомляє Суспільне.

Щодня приходить допомагати Катерина Школьна. Жінка – пенсіонерка, приїхала до Луцька зі столиці разом з онуками.
Разом із 36-річним сином плете маскувальні сітки Світлана Тимощук. Жінка каже, що в її сина Сергія виходить в'язати стрічку на сітку, вона ж допомагає йому вирізати з одягу смужки.
Волонтерка Катерина Свіщева каже, що маскувальні сітки разом з батьками та дітьми зі своєї громадської організації почали плести на четвертий день повномасштабного вторгнення російських військ в Україну.

Коли волонтерам забракло сіток для плетіння, мами почали виготовляти авторські та винайшли свій метод, розповіла голова правління ГО «Батьки дітей з синдромом Дауна» Олена Мельник.

Вона додає, що волонтери також збирають гуманітарну допомогу та відправляють її сім'ям, у яких виховують дітей з інвалідністю, до Києва та Харкова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus