USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку діти з синдромом Дауна та їхні батьки організовують заняття з арттерапії

21 Липня 2022 22:58
Учасники громадської організації «Батьки дітей з синдромом Дауна» запросили на арттерапію п’ятьох військовослужбовців, які відновлюються після поранень у Луцьку.

Як повідомляє Суспільне, про це розповіла мама одного з вихованців Катерина Свіщева.

Військовослужбовець Віталій з Черкас майже місяці в одному із медичних закладів Волині лікує осколкове поранення ноги. Чоловік вже не вперше боронить Україну. Каже: арттерапевтичні заняття допомагають йому розважитися.

«Біля дітей легше, є спілкування. Ти розумієш, що росте майбутнє в нас, заради людей можна там стояти», – говорить боєць Артур, який прийшов на арттерапію.
Батьки та діти з синдромом Дауна провели бійцям віртуальну екскурсію Луцьком, вчили малювати та частували домашньою їжею.

Від початку повномасштабної війни діти з синдромом Дауна разом з батьками намагаються допомогти українському війську, розказує волонтерка Катерина Свіщева. Плетуть маскувальні сітки, збирають гуманітарну допомогу та відправляють її сім’ям, де виховують дітей з інвалідністю до Києва та Харкова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus