USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку дівчина потрапила під колеса авто через телефон, - ЗМІ

27 Січня 2018 09:00
У Луцьку біля готелю «Срібні лелеки» на переході авто зачепило дівчину, яка йшла через дорогу з телефоном в руках.

ДТП трапилась близько 23-ої години 26 січня на перехресті вулиць Карпенка-Карого-Чорновола, повідомляє Волинь24.

За інформацією власкору, дівчина рухалася пішохідним переходом, коли «Опель Астра» повертав на вулицю Чорновола. Водій не зміг вчасно зреагувати і зачепив дівчину.

У результаті аварії, в автомобілі побите скло на правій передній фарі, дівчину оглянули медики.

Зі слів водія, дівчина переходила дорогу, розмовляючи по телефону, що теж «приспало» її пильність.

За попередньою інформацією, водій тверезий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
ж Показати IP 27 Січня 2018 10:09
водій не правий
ігор луцький до ж Показати IP 27 Січня 2018 11:04
Якщо пішохід раптово вийшов на пішохідний перехід?
Олег Показати IP 27 Січня 2018 10:56
Фотка з пішохідного переходу, а винен телефон????
Р Показати IP 27 Січня 2018 10:57
Пішохід не правий. Читай правила дорожнього руху.
111 Показати IP 27 Січня 2018 11:06
У ЛУЦЬКУ ДІВЧИНА ПОТРАПИЛА ПІД КОЛЕСА АВТО ЧЕРЕЗ ТЕЛЕФОН!!! Не через водія??? Назва конкретна, дівчина винна. Волинські новини .........
Тетяна Показати IP 27 Січня 2018 11:20
Зато пішоход завжди правий, але не завжди живий. Дивитись треба по сторонам коли переходиш дорогу
Ірина Показати IP 27 Січня 2018 13:00
"Браво" автору статті, прекрасне, а головне "об'єктивне" висвітлення новини. Дівчина була на ПІШОХОДНОМУ ПЕРЕХОДІ! Ну і звичайно " побите скло на правій передній фарі" - це значно страшніше ніж реанімація і проломаний череп в дівчини! Огидно від таких наших "журналістів". Швидкого одужання і міцного здоров'я дівчині!
Лучанин Показати IP 27 Січня 2018 13:14
Ви реально всі поду*іли? А своє життя ви теж ставите після авто? Треба було б з кожного такого "розумника" взяти підписку "В разі, якщо мене зіб'є авто за будь-яких обставин, прошу винити мене, так як авто є святим". Те що водій, наближаючись до пішоходного переходу повинен зменшити швидкість та переконатися в відсутності пішоходв нічого не говорить? Де докази того що говорила по телефону, а не просто в руці несла? Та навіть якщо і говорила, то переходила то по переходу і якби не говорила, то який є шанс що встигла б відскочити? Водії, почніть виконувати ПДР, адже завта і вам прийдеться, хоча б на хвилинку вийти з-за керма, а там буде їхати такий самий.
Б Показати IP 27 Січня 2018 13:37
Водій патрульний поліцейський. Чому це невисвітлено статі.....
Хм... до Б Показати IP 27 Січня 2018 14:27
Тепер зрозуміло, чому таке однобоке висвітлення події. Про дівчину згадано десь поміж іншим, зате пошкодження авто розписано дуже детально. При цьому знайомі дівчини говорять, що прогнози невтішні.
Анатолій Показати IP 27 Січня 2018 16:27
Я ніяким чином не оправдовую водія, бо ситуації можуть бути різні. Але у нас чомусь ПДД мають дотримуватися лише водії. А пішоходи, таке враження, їх не читали взагалі і знають лише свої права, а про обов'язки ніхто й не чув. Згідно п.4.14 Пішоходам забороняється: а) виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху; в) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в ТОМУ ЧИСЛІ НА ПІШОХІДНИЙ ПЕРЕХІД. Розумію критику зі сторони пішоходів, але я десятки разів бачив ситуації, коли пішоходи, йдучи по вулиці, раптово повертали на пішохідний перехід. При цьому, або розмовляли по телефону, або їм заважав капюшон щось побачити. Так що, якими б правими не були пішоходи, результат однаковий як для правих, так і для неправих - травми та поламані кістки. Давайте разом дотримуватися правил дорожнього руху.
Марина до Анатолій Показати IP 28 Січня 2018 17:51
Згідна на 100 %, більше того, біля старого ринку переходила дорогу мама з дитям 4-5 рр поза зеброю. ЇЇ чуть не зачепила маршрутка. Я зробила їй зауваження, мол, нащо наражаєте себе й дитину, то ж перехід через 20 м . Вона мені каже, ще так сердито, типу, моя дитина , що хочу те й робллю, всі хто був на зупинці, були в шоці (
З Показати IP 27 Січня 2018 23:57
Винні обоє, просто в цивілізованих країнах ступінь вини кожного визначає суд присяжних згідно неупередженного досудового розслідування. Як воно буде в нас, на жаль, відомо завчасно... В нашій країні потрібно не жити, а виживати, тому ходити треба дуже пильно...
анон Показати IP 29 Січня 2018 13:08
доречі за цивілізовану країну, зі сторони водія переходу там ніяк не видно! 1. Розмітки нема. 2 Виїжаючи з задворецької на чорновола, встановленого знаку що там перехід нема! знаки тільки видно виїжаючи з чорновола або карпенка!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus