USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку донька звільненої з полону Мар’яни Мамонової отримала перший документ

8 Жовтня 2022 12:41
Сьогодні в Луцьку відбулася реєстрація доньки звільненої з російського полону військової медички Мар'яни Мамонової.

Про це повідомили у відділі РАЦСу Луцька.

«Сьогодні наше професійне свято почалося з надзвичайно приємної події. Нашому колективу випала честь зареєструвати народження доньки подружжя Мамонових Мар’яни та Василя. Історію Мар’яни Мамонової, капітана Медичної служби Збройних сил України, учасниці російсько-української війни, знає вся Україна. 21 вересня цього року вона повернулася з полону, а 25 на небі засяяла ще одна зірочка, імення їй – Анна. Сльози радості, щирі вітання і посмішки панували сьогодні в урочистій залі.

Бажаємо батькам бути чудовим прикладом для своєї донечки. Попереду багато цікавого. Радість за успіхи дитини, спільне переживання проблем. Терпеливості вам, Мар’яно і Василю, невичерпної любові одне до одного. І завжди пам’ятайте: любляча сім’я – запорука щасливого життя дитини. Низький уклін за Ваш подвиг!» – йдеться в дописі.
Нагадаємо, 1 жовтня Мар'яну Мамонову з донечкою виписали додому з Волинського обласного перинатального центру. А 4 жовтня у Луцьку захисниці Мар’яна Мамонова та Анастасія Чорненька, яких нещодавно звільнили з полону, отримали нові українські паспорти. Адже їхні документи відібрали під час перебування у полоні в Оленівці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 8 Жовтня 2022 13:11
Цікаво а чому їй так швидко все зробили , вона що якась особлива ? Я допомагав дідусю з Луганської області відновлювати документи , всі згоріли від свідоцтва до паспорта , то я десь до пів року бігав робив , а тут за пару днів все зробили, держава в нас гуманна і справедлива, простим людям важко щось добитися...
123 до Лучанин Показати IP 8 Жовтня 2022 16:48
Бо вона відома і комусь хочеться добре попіаритися на цьому. А дідуся з Луганська хто знає?. Ось і відповідь на Ваше питання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus