USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку доставили 280 великодніх смаколиків людям, які цього найбільше потребують

29 Квітня 2019 22:53
Щороку напередодні великого християнського свята, світлого Великодня, обласний фонд «Милосердя і здоров’я» проводить доставку смаколиків верствам населення, які найбільше цього потребують. Зокрема це – люди з обмеженими можливостями, ветерани війни, праці та просто одинокі жителі міста літнього віку.

Про це повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Заступник голови фонду, укропівець Олександр Лукашевський зазначає, що дана акція проходить уже не вперше і з роками список осіб, якими опікується фонд, збільшується.

«Наш фонд уже увісімнадцяте організовує таку акцію. Цьогоріч ми доставили 280 пасочок малозабезпеченим. Дехто приходить сам, а тим, хто не має такої можливості наші активісти доставляють додому. В майбутньому ми плануємо розширити цей список. Цьогоріч смачні та уже освячені паски надав Свято-Покровський храм, за що ми їм дуже вдячні», – зазначає пан Олександр.

Фонд «Милосердя та здоров’я» не обмежується лише пасхальними акціями. «Ми часто організовуємо різноманітні заходи. Зокрема, святкові дійства для подружніх пар, які прожили у шлюбі 50 років, до дня людей похилого віку, «День іменинника» та інші. Але все це було б набагато важче без спонсорів, які нам активно допомагають. Зокрема це партійний осередок «Українського об’єднання патріотів – УКРОП», Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», ПрАТ «СКФ Україна». Також фонд плідно співпрацює з громадськими організаціями «Університет третього віку», «Ветерани війни України», Усеукраїнським союзом ветеранів АТО, Луцькою районною організацією «Спілка Чорнобиль» та з багатьма іншими. До наших заходів також долучається і «Центр фізичної культури та оздоровлення», який я очолюю. Не лишається осторонь і часто допомагає фонду депутат-укропівець Луцької міської ради Сергій Балицький», – каже Олександр Лукашевський.

Ветеран праці, голова первинної ветеранської організації Іда Хорунжа прийшла до фонду аби не лише отримати пасочку, а й взяти великодні смаколики для учасників свого ансамблю.

«Ми часто виступаємо на тематичних вечорах, які організовує фонд. Співати дуже любимо, але не завжди здоров’я дозволяє», – зазначає Іда Іллівна.

Крім того, кожен, крім пасочки почув теплі слова вітань зі святом, відчув увагу та підтримку, таку важливу у наш час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus