USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку дозволили викупити ділянку для будівництва автосервісу

23 Грудня 2017 17:10
Дозвіл на проведення експертної грошової оцінки ділянки на вулиці Липинського, де орендар планує побудувати автосервіс, надали депутати міськради.

Про це йшлося під час пленарного засідання 36-ї сесії Луцької міськради 22 грудня.

Депутати розглянули проект рішення про надання громадянину Олександру Шабалі дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для будівництва та обслуговування автосервісу на вулиці Липинського, 2г.

Начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала поінформував, що ділянка перебуває в оренді, право на оренду отримали на конкурентних засадах через аукціон.


Після того як під час першого голосування проект рішення не підтримали, депутат Євгеній Ткачук зауважив: «Мені смішно. Сьогодні один клоун, по-іншому не можу назвати, казав, що тут роздаються земельні ділянки. Ділянка, якщо я не помиляюся, отримана з аукціону, законно, людина хоче її оформити. Тут кажуть, що ми підтримуємо підприємництво, а це, до речі, мій конкурент, але людина робить щось для Луцька, створює робочі місця. А ми тут розказуємо, що це вільна земельна ділянка».


Сергій Шабала підтвердив, що це не вільна ділянка, тому що на ній зареєстрований об’єкт нерухомості, а громадянин придбав на аукціоні міськради право оренди ділянки для будівництва автосервісу, збудував адміністративне приміщення, зареєстрував нерухоме майно і тепер має право викупу цієї ділянки.

Питання поставили на повторне голосування і зрештою обранці міської громади його підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 23 Грудня 2017 20:05
автосервісів тих розвелося дохолєри...
ігор луцький до Анонім Показати IP 23 Грудня 2017 20:53
А де євробляхам проходити сервіс?
Цікавий))) Показати IP 23 Грудня 2017 20:28
Тут якийсь дивний збіг фамілій?
жора Показати IP 25 Грудня 2017 20:28
Шабала - це дуже розповсюджена фамілія. Чому дивуєтесь- не родичі вони)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus