USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку думають, як вберегти дороговартісне медобладнання

24 Листопада 2014 10:17
Для того, аби дороговартісне обладнання майбутнього волинського перинатального центру не зіпсувалось під час зимових морозів, недобудоване приміщення необхідно забезпечити обігрівом.

Про це повідомив сьогодні, 24 листопада, під час оперативної наради у голови ОДА, його заступник Сергій Кудрявцев.

З його слів, для того, аби хоча б не втратити те, що уже вдалось зробити, у бюджеті закладено 140 тисяч гривень на рік, але цієї суми, на жаль, недостатньо. Адже для того, аби обігріти великогабаритну недобудову, потрібно не менше 400-450 тисяч гривень.

Тож, вислухавши інформацію, голова ОДА Володимир Гунчик звернувся через управління капітального будівництва та до підрядника з проханням іще раз розібратися і виробити алгоритм теплозабезпечення вищезгаданого об’єкту.

«Ви бачили, яке дороговартісне обладнання там знаходиться. Ми повинні зробити все, щоб не допустити збитків громаді та бюджету країни. Прошу залучити представників міської ради та підрядників і знайти шляхи фінансування цього проекту», - резюмував він.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, у якому стані наразі знаходиться будівництво волинського перинатального центру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Дмитро Показати IP 24 Листопада 2014 10:42
Пан голова ви ж казали що грошима скинетесь і будете опалювати !!! Забрехались чи що?
лучани Показати IP 24 Листопада 2014 10:52
Пустовіт викинув 700 тисяч на автобус для філармонії,який тепер ржавіє на стоянці.
буггага до лучани Показати IP 24 Листопада 2014 11:32
І нічого йому за те не буде...
лучани до буггага Показати IP 24 Листопада 2014 11:41
Буде. Він пішов у політичне забуття.
Волинянин Показати IP 25 Листопада 2014 08:21
Поскільки центр для жителів Волині то може є смисл зкинутись населенню на його утримання на цю зиму. Бо коли в ньому щось там вийде з ладу, чи його перепрофілюють то кому буде гірше...А тих 600 тис це не такі вже великі гроші для громади Волині. Можна видавати якісь сертифікати тим хто виділив більшу суму щоби їм були якісь преференціїї в обслуговуванні в тому центрі...Бо поки будемо кивати один на одного то втратимо більше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus