USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку екс-кандидат в депутати від БПП вдарив дружину ножем

26 Лютого 2019 11:26
Сімейний конфлікт переріс у Луцьку в криваву різанину. Відомий ковбасник, колишній кандидат в депутати від БПП «Солідарність» Святослав Хорошенко вдарив дружину ножем у живіт. Потерпілу госпіталізували до лікарні, за цим фактом поліція не відкривала кримінальне провадження, йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Інцидент стався 11 лютого на вулиці Арцеулова. Святослав Хорошенко під час сімейного конфлікту штрикнув ножем у живіт свою дружину. Жінку з пораненням поперекового відділу хребта госпіталізували до лікарні. За станом на 21 лютого дружина Святослава Хорошенка ще перебувала у лікарні.

У сім’ї Хорошенків двоє дітей. З власних джерел журналістам стало відомо, що діти були присутні під час кривавого конфлікту батьків.

На запитання журналістів що ж сталося, Хорошенко відмовився коментувати ситуацію.

Зважаючи на статус цієї сім’ї, виникає думка, що інцидент можуть зам’яти. Перевірити це журналісти вирішили в поліції. Там повідомили, що кримінальне провадження не відкрили, бо дружина, мовляв, не написала заяву.

«Дивіться, у даному випадку кримінальне провадження могло бути розпочате у формі приватного обвинувачення. Аби підставою слугувала заява потерпілої щодо кримінального правопорушення. Однак потерпіла відмовилася писати заяву. І відповідно до статті 477 Кримінально-процесуального кодексу України, в даному випадку кримінальне провадження не було розпочате», - розповів керівник сектора комунікацій ГУНП у Волинській області Віктор Гомоль.

«Ті тілесні ушкодження, які отримала потерпіла, – передбачали б відкриття кримінального провадження, якби вона з відповідною заявою звернулася у поліцію. Проте потерпіла відмовилася писати таку заяву», - додав Гомоль.

Святослава Хорошенка в Луцьку знають добре. Він - директор великого ковбасного підприємства, пробував себе у політиці. У 2015 році Хорошенко балотувався у депутати Луцької міської ради від партії Солідарність, до ради тоді він не пройшов. Відомий він і скандальними речами – у вересні 2016 року Хорошенко викрав у водія таксі особисті речі та побився з ним.

А ще Хорошенка добре знають у Прилуцькому, що поблизу Луцька. Школа, яку тут збудували за його гроші, вже пішла тріщинами. Тож тепер її розбирають уже за державні гроші.

«У 2009 році перед виборами голова Ківерцівської райдержадміністрації Леонтій Кричкевич домовився з місцевим підприємцем Святославом Хорошенком про бартер. Він дав Хорошенку 12 гектарів землі поблизу в’їзного знаку в Луцьк. Натомість підприємець мав виділити кошти на будівництво одного корпусу навчального школи. Так і сталося, однак зводити корпус розпочали господарським методом без жодних документів. Будували школу батьки і вчителі власноруч, без жодної державної копійки. ЇЇ будівництво повністю профінансував Святослав Хорошенко. Однак тепер цю школу розбирають, бо ж школа пішла тріщинами. Прилуцька сільрада і Ківерцівська райдержаміністрація виділили на це мільйон гривень», - йдеться у сюжеті.

Діти залишилися без школи, сільрада та райдержадміністрація замість того, щоб будувати нову школ,у виділяють мільйон щоб розібрати ту, яку побудував Хорошенко. Найкраще себе тут відчуває Хорошенко – земля, яку йому надали за будівництво школи, досі у нього і він її продає, підсумовують журналісти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Ольга Показати IP 26 Лютого 2019 11:39
Яка партія - такі й кандидати! А ще це друг Петі Нестерука і Міши Смолки...
Хм Показати IP 26 Лютого 2019 12:02
Нащо згадувати хто і коли в якій партії, політика більше за все
В сад! Показати IP 26 Лютого 2019 12:07
Нічого не змінилося в селі - голові -усьо!-а селянам-закон! Все по-чесному,як у справжніх самообранців
Я Показати IP 26 Лютого 2019 12:23
Повідомлення ні про що
Власюк Олена Показати IP 26 Лютого 2019 12:35
Ужас!! До такого нетреба вертатись
Ігор Показати IP 26 Лютого 2019 12:37
До чого тут бпп...?
Лучанин Показати IP 26 Лютого 2019 13:11
"Будували школу батьки і вчителі власноруч, без жодної державної копійки. ЇЇ будівництво повністю профінансував Святослав Хорошенко." (цитата з даної статті) Так в чому провина Хорошенка? Що гроші виділив повністю?
Валєра Показати IP 26 Лютого 2019 13:59
Дурний мажор !
Костя Показати IP 26 Лютого 2019 15:25
Біда в тому ,що він весь час п‘яний. Весь час чудить, батьки відмазують ,а воно знов лізе . Йому треба в дурку і не бухати . Штунди ,такі вони люди
Іван до Костя Показати IP 27 Лютого 2019 09:33
До чого тут штунди? Якщо так, то під рештою новин про українців можна написати: Православні, такі вони люди. Всі в дитинстві хрещені, хрестики на грудях носять (тільки в церкві не часто бувають), а як живуть і що роблять...
Микола Показати IP 26 Лютого 2019 23:14
Ми нічого незнаєм,а вже вирішуєм хто він,і хто такі "штунди",як там і шо там було,лежачи на дивані можна навчити когось!мені здається він просто помиляється,але його помилки поставлять і навчать його стати на правельний шлях!пора зупинитись і подивитись назад!він непогана Людина!
До Миколи Показати IP 27 Лютого 2019 00:48
Пирнути жінку на очах дітей ,це помилка? Я живу біля них, може це ти той «диванний критик» або захищаєш свого друга. Він все життя знущався з тої дружини .Воно вміє тільки пити і тратити сімейні кошти.Їздити п‘яним за кермом по місту і бити таксистів . Йому немає пробачення , він думає шо він пуп землі. І я думаю недоцільно говорити за його помилки ,йому не 18 років він батько двох дітей. Це буде травма на все життя ! Він навіть за них не думає ! Всі знайомі вже не спілкуються з ним ,бо він виродок ! Сусіди його бояться ! Просто потвора !
Ірина до Микола Показати IP 27 Лютого 2019 07:28
Він полішук,обнаглівший від безкарності. Висадити в жінку ножа-це помилка? Ти його знаєш? На правильний шлях його поставить тільки дурка...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus