USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку евакуювали мешканців 4 будинків через прорив газогону

11 Грудня 2016 19:32
Прорив газогону високого тиску стався в ніч з 10 на 11 грудня на вулиці Сосюри (район аеродрому) у Луцьку.

Про це пише у соцмережі Олександр Семенов.

"В результаті аварії утворився фонтан суміші газу, землі та води висотою понад 3 метри. Продовж короткого часу газ заповнив значну частину вулиці, а пізніше усієї північної частини міста. Було у терміновому порядку, серед ночі, евакуйовано мешканців чотирьох будинків. Десятки людей покинули свої домівки у зв’язку із небезпекою вибуху газу. Фахівці служби газу не приховували можливих трагічних наслідків цієї аварії у вигляді вибуху газу та руйнації усієї вулиці.

Мешканці обурені жахливим станом вулиці. Регулярні звернення до міської влади продовж багатьох років завершувалися відписками чиновників. Проїжджу частину без покриття вщент знищив великотоннажний вантажний транспорт численних підприємств (Луцькавтодор, UA.Брук), розташованих по вулиці. Регулярними є прориви водогону, силового кабелю (10 кіловольт). Водогін з технічною водою КРЗ має неліквідований прорив від червня 2016 року. Саме в цьому місці і стався небезпечний прорив газогону", - йдеться в дописі.

Як зауважує Олександр, мешканці вулиці вкрай занепокоєні власною небезпекою для життя й вимагають від влади терміново відреагувати на законні вимоги та терміново припинити експлуатацію дороги до усунення усіх небезпек. Також він анонсував збір мешканців, представників влади, усіх небадужих громадян, який відбудеться 12 грудня 2016 року о 9 год. 30 хв. навпроти будинку 39 на вулиці Сосюри.

Головне фото ілюстративне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Тутешній Показати IP 11 Грудня 2016 19:59
Волинські новини, а для чого фото ставити якесь зовсім ліве з вогнем? Ніякого вибуху, Слава Богу, не було. Чи то ви так на каркати хочете?
Лучанка до Тутешній Показати IP 11 Грудня 2016 20:03
мабуть для того, щоб привернути увагу до проблеми, про яку й говорять місцеві мешканці.
Тутешній Показати IP 11 Грудня 2016 20:13
Привертати увагу фейковими картинками жахів? Краще б чітко написали чому сталась така ситуація і хто у цьому винен: труби постійно підмиває вода, і поки не буде відремонтовано водогін, то невідомо, що чекає на мешканців завтра.
Анонім Показати IP 11 Грудня 2016 20:31
Газогон, водогін, гвинтокрил,порохотяг.....- я в шоці від нашоі незалежноі і демократичноі
Активіст до Анонім Показати IP 11 Грудня 2016 21:23
Самогон забули
Макс Показати IP 11 Грудня 2016 20:50
ВН, вам словник подарувати? Газопровід, газопроводу, газопроводові, газопроводом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus