USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Прорив газопроводу у Луцьку міг трапитися через неналежне використання мережі

13 Грудня 2016 09:05
Аварія, через яку довелося посеред ночі евакуйовувати мешканців вулиці у Луцьку, могла трапитися через неналежну експлуатацію мереж.

Про це йшлося під час оперативної наради у Луцького міського голови 13 грудня.

Як нагадав перший заступник міського голови Тарас Яковлев, аварійна ситуація на вулиці Сосюри трапилася через прорив газопроводу високого тиску. Частину вулиці довелося евакуювати посеред ночі. Аварію, яка могла мати серйозні наслідки, ліквідували працівники аварійної газової служби. Наразі з’ясовують, з чиєї провини трапилася аварія. Нині призупинили рух великогабаритного транспорту вулицею Сосюри, розробили тимчасову схему організації дорожнього руху.

Департамент ЖКГ передбачав ремонт вулиці у 2017 році – обіцяють розпочати ремонт вулиць міста саме з вулиці Сосюри, перед цим планують знайти власників усіх мереж, що пролягають під вулицею. Так, припускають, що аварія могла трапитися у зв’язку з неналежною експлуатацією однієї приватної мережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus