USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку фестивалили сім’ями

15 Травня 2016 15:07
Побачити, як розвивається дитина в утробі матері, або зробити оригінальну фоторамку з макаронів, пригадати своє весілля чи зіграти з дітьми в активні цікаві ігри – усе це можна зробити сьогодні в Луцьку.

Так, 15 травня у Центральному парку культури і відпочинку розпочався фестиваль сім’ї.

На сцені потягом дня відбуватимуться конкурси, вікторини, нагородження у номінаціях «Наймолодша сімейна пара», «Найстарше подружжя», «Найбагатодітніша родина», ввечері відбудеться концерт.

Окрім того, нині у парку діє фестивальне містечко, безплатні батути, естафети, катання на роликах, пошта подружжя, спілкування з волонтерами з центру допомоги жінкам та багато іншого.

Приміром, центр допомоги жінкам усім учасникам розповідають про те, як розвивається дитинка в утробі матері. Більш того у волонтерів центру є макети розвитку плоду в різні періоди – від кількох днів до моменту народження. Кожен з макетів можна потримати у руках, крім того, усім глядачам розповідають етапи розвитку дитинки: коли вона вже чує голос матері, починає рухатися і так далі. Організатори розповідають, можливо, такі розповіді вбережуть когось від аборту.



На іншій локації діти можуть зіграти у флорбол, джангу чи стати героями гри «Ну постривай» (пам’ятаєте: вовк ловить яйця в корзинку?).
Також діти можуть пострибати на батуті, позайматися з викладачами англійської мови, пограти у активні ігри, сфотографуватися в оригінальній фотозоні.


Фестиваль сім’ї і триватиме сьогодні в Центральному парку до 19.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Олег Показати IP 15 Травня 2016 16:54
Колись і свят таких не було і люди краще жили
ганьба до Олег Показати IP 15 Травня 2016 19:53
А це напевне знов сектюги організували
до АДМІНА Показати IP 15 Травня 2016 20:12
Сектантське збіговисько
АДМІН до до АДМІНА Показати IP 16 Травня 2016 00:57
То напевно християни. Слава Богу всяких білих братств і тому подібних сект в Україні вже нема.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus