USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Німецькі лікарі готові допомогти бійцеві з Луцька стати на ноги

7 Жовтня 2015 16:30
Волинському бійцеві потрібна допомога небайдужих. Про це інформує ВОДТРК.

Коли Сергій Федотов на броньовику виходив з Іловайська, потрапив під обстріл. У двох місцях хлопцеві розірвало ногу. Але хлопець продовжував воювати, поки не впав остаточно. Врятував побратим Сашко Бойчук. Затягнув Сергія в найближчий льох, де вони пробули добу. Сьогодні 20-річному бійцеві 51-ої бригади Сергію Федотову можуть ампутувати ліву ногу. А операції успіхів не дали. Спробувати лікувати згодилися німецькі фахівці, але 50 тисяч євро на лікування сім’я не має. Тому звертається по допомогу до небайдужих людей.



Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко нагородив бійця героїчної 51-ої бригади Сергія Федотова медаллю “Захисника Вітчизни”.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на підтримку 21-річного бійця з Луцька організували благодійний концерт. До збору коштів під час конценту долучився Фонд Ігоря Палиці "Новий Луцьк", який уже неодноразово надавав фінансову допомогу цьому воїну.

Раніше пораненого лучанина підтримав литовський художник. Так, Артурас Слапшис, перебуваючи в Луцьку на відкритті власної виставки «Портрети правителів та відомих діячів Великого князівства Литовського», вирішив допомогти Україні і подарував 5 своїх полотен Луцькій міській раді для продажу на благодійному аукціоні. Отримані кошти художник доручив спрямувати для потреб постраждалого в зоні АТО лучанина Сергія Федотова.

РЕКВІЗИТИ:

Картка Приватбанку:

5168742025465851

Федотов Сергій Анатолійович
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus