USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

13-річний волонтер з Волині сам зібрав передачу бійцям. ФОТО

24 Липня 2015 21:19
Наймолодший, 13-річний волонтер Ковельського центру допомоги51 ОМБР Назар Білуха сам зібрав передачу на 47 блокпост землякам, які боронять кордони на Луганщині.

Про це йдеться на сторінці Центру у Фейсбуці.

Коли Назар прийшов у центр та дізнався, що бійці нагально потребують допомоги, проявив ініціативу і вирішив спробувати справитися самостійно. Отримавши від координатора офіційний лист-прохання, звернувся до Ковельських підприємців і дуже радів, що ті не відмовили у допомозі. Отож, Назар щиро дякує підприємцю магазину "Універмаг" за надані тактичні рукавички 4 шт., та магазину "Будмаркет" пласкогубці 3 шт, молотка -4 шт, 2 кг. гвіздків. Передачу догрузив: балаклави 3 шт., трійник та вилка, плащ-палатка, печиво та шоколадки, що передані учнями 7 школи Ковеля. Передача вже відправлена до Сєвєродонецька разом ГО "Комітет громадського супротиву".

Вже пройшло 8 місяців після того, як до волонтерського Центру прийшов Назар. Спочатку допомагав по різному: пакувати передачі, прибирати. Чимало ліків та потрібних на передову речей було зібрано Назарчиком. Також , завжди приймав активну участь у ярмарках та акціях по збору коштів на АТО. Долучив до волонтерства і свою сім'ю: з татом та рідною тіткою на Благодійному ярмарку в Ковелі 9 травня смажили та продавали картоплю. Дуже багато чого розуміє та старається допомогти.

З такими свідомими дітьми ми заслоговуємо на гарне майбутнє та скору Перемогу! Слава Україні!



Наймолодший 13-тирічний волонтер Ковельського центру допомоги Білуха Назар сам зібрав передачу на 47 блокпост землякам, ...

Posted by Ковельський центр допомоги 51 ОМБР on 24 июля 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus